• 瀏覽: 9,574
  • 回覆: 67
  • 追帖: 2
+10
曱甴故意禁錮旅客,即係挾持人質,可以shoot to kill

可定性為恐怖活動啦……開槍都得

又失控,CLS, 不過都預左,暴徒死性不改,再冇所謂和平集會

引用:
原帖由 lobstersoup 於 2019-8-13 11:36 PM 發表
鬼佬遊客算好彩  如果係大陸遊客  早被圍毆
姦?

引用:
原帖由 莫二毛 於 2019-8-13 11:40 PM 發表
剛剛救走一個,依家又綁左一個
10082133 10082134 10082135 10082136 10082137
10082150 10082151
10082262 10082263
張超雄

引用:
原帖由 bbq323 於 2019-8-13 11:47 PM 發表
機場最新:有差人被暴徒圍攻,差人亮左輪自衛!無開槍
近了

引用:
原帖由 flowerson 於 2019-8-13 11:49 PM 發表
警察唔係清場唔好入去。 佢地真係想殺警
喪屍 

新港幣設計應該早有預示,香港徹底陸沉

引用:
原帖由 莫二毛 於 2019-8-14 12:01 AM 發表
張 x雄黎左都無用...
好亂!
唔知會唔會人踩人,
有 d好似吸左毒咁好激動
好多人都覺得呢班人係Hi大左,唔係點可以咁癲咁暴力

引用:
原帖由 flowerson 於 2019-8-13 11:49 PM 發表
警察唔係清場唔好入去。 佢地真係想殺警
其實我真心覺得,到今時今日真係可以開槍鎮壓了,打腳都得呱,班人已經失去咗理性和做人最後嘅道德良知,香港哩個恐怖分子養成計劃已經成功咗

有連登仔笠水喇話14號出機場扮道歉,如果佢地捉番2個港台同毒果記者出黎案件重演我就暫時原諒佢地

公務員出身嘅女特首,大愛包容,感性,叫警察不清場,以為這樣能為示威者消氣,表現佢自己係捍衛言論自由的,想做到面面俱圓! 典型公務員文化

看看外國政治家的氣場:
https://www.youtube.com/watch?v=gnBSYChiMZg

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2019-8-14 12:01 AM 發表
機場特警去咗邊呀
咁多日影都唔見

仲有大叫要斬斷佢既手筋腳筋 希望nowtv可以剪返段片岀黎 雖然好血腥

警犬偽裝黑衣人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]