有沒有人贊成解放軍出動保護機場?

本主題由 littleamy 於 2019-8-14 12:55 AM 移動
引用:
原帖由 八卦大師 於 2019-8-13 11:40 PM 發表

機場黑衣人屍橫遍野
綁架他人威脅政府與綁匪無異

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
支持,

回覆 引用 TOP

有點問題想不通?
香港什麼資源都無,
全部中國輸入,
港獨是永遠不會有,
搞亂香港,對外國勢力有什麼好處?
香港唔係中東地區有石油,
連花生油都無。
外國人想得到什麼?
又唔可以賣武器比異見分子?
究竟想要什麼?

機場班暴徒仲唔走, 可能好快冇命

引用:
原帖由 Georgeguo 於 2019-8-13 10:17 PM 發表

與其讓黑暴徒扼殺香港經濟命脈,港府應否根據基本法求助中央派解放軍協助保護機場運作? 大家發表下意見啦…
贊成,其實不單保護機場 仲要保護番遊客,呢兩日政府冇做嘢,明天要強硬啲。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 17041903 於 2019-8-13 10:18 PM 發表

支持,盡快結束一國二制,其實都名存實亡
同意,

殘留一國兩制冇意思,

一班喪屍冇理性

今晚機場見到了,比全世界見到了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sosadnice 於 2019-8-13 11:47 PM 發表

機場班暴徒仲唔走, 可能好快冇命
呢單野唔見血唔會停。

引用:
原帖由 Georgeguo 於 2019-8-13 11:50 PM 發表

呢單野唔見血唔會停。
唔死一班人唔會救到香港

回覆 引用 TOP

快啲丫唔該

回覆 引用 TOP

贊成來協助  拉後送回大陸受審

回覆 引用 TOP

老實講,唔駛問贊唔贊成,根本就唔會出。
一國两制,只要唔獨立,你死你事!香港又無可能武裝獨立,即係唔駛理!你睇中央,香港機場停運,就指示要保持大灣區整體空運正常就。國泰都可以唔駛飛,香港仲有什麼叫價能力?
想因為你出解放軍,咁早發夢!唔好話我話,林鄭要求都唔出呀!

回覆 引用 TOP

快D

回覆 引用 TOP

又失控,CLS, 不過都預左,暴徒死性不改,再冇所謂和平集會

回覆 引用 TOP

唔使老解,武警够做,打完押番大陸

回覆 引用 TOP

at least send some troops to the airport!

trump: america last- the real meaning of trump's deplorable aggression against China

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。