• 瀏覽: 23,652
  • 回覆: 193
+16
你班曱甴咁快L啲死啦

引用:
原帖由 MIKIChow2019 於 2019-8-13 10:27 PM 發表
差人去左邊????點解唔去救人!!!!
.

地鐵站趕人走,可以放催淚彈,點解機場唔可以放出點解機場,唔可以放催淚彈?? 快啲放,救人要緊.....

.

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2019-8-13 11:23 PM 發表

.

地鐵站趕人走,可以放催淚彈,點解機場唔可以放出點解機場,唔可以放催淚彈?? 快啲放,救人要緊.....

.
救左了,仲捉左1隻曱甴,自投羅網

引用:
原帖由 healchu 於 2019-8-13 11:25 PM 發表

救左了,仲捉左1隻曱甴,自投羅網
.

今期玩無間道,機場最多得2000隻曱甴 ,叫三萬幾個慈母,扮曱甴入去打曱甴, 咁咪得囉,使乜停機.........

仲可以打完曱甴,變回慈母,又甩身....

慈母冇得輸.......
.

引用:
原帖由 匯豐銀行 於 2019-8-13 09:49 PM 發表
失晒控,睇怕應該要有人死,班示威者先會冷靜落來
幫蛋散就係想搞出人命....

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-8-13 10:00 PM 發表
就算佢係公安又點?曱甴有權殺人?
一早講呢場動亂一定要死人先可以收科,現在之發展,死嘅多數係警察或者無辜嘅人。
香港實在太多愚民! ...

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2019-8-13 11:30 PM 發表

.

今期玩無間道,機場最多得2000隻曱甴 ,叫三萬幾個慈母,扮曱甴入去打曱甴, 咁咪得囉,使乜停機.........

仲可以打完曱甴,變回慈母,又甩身....

慈母冇得輸.......
. ...
屯門大媽們請出場

今日機場一班甲由已經進入瘋狂狀態,基本上已經係暴走,多謝呢班勇武義士,你地成功係外國人面前斷送香港多年建立既聲譽,你地成功令全世界明白點解香港會有今日既局面,我睇到佢地點樣阻撓外國人登機,點樣虐打甚至想殺害個位 “疑似”解放軍,作為一個香港人,我覺得羞家到無地自容。

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-8-13 10:00 PM 發表
就算佢係公安又點?曱甴有權殺人?
一早講呢場動亂一定要死人先可以收科,現在之發展,死嘅多數係警察或者無辜嘅人。
香港實在太多愚民! ...
睇到呢一代後生仔咁蠢咁賤香港真係冇希望 。。仲話自己一等一世界公民,追求自由民主人權,成班食屎啦

引用:
原帖由 艾力斯102 於 2019-8-13 09:45 PM 發表
之前講的和理非根本是偽術語言,成班恐怖份子才真。
和理非?! 包裝黎啫

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-8-13 09:45 PM 發表
我而家對住暴徒都係咁講

你死左咪死左囉

由今晚開始 你地比警察打撚死我都會係咁講
所以嗰個甩門牙男,爆眼女,企得前線,心腸都唔慌好得去邊

引用:
原帖由 jjkkddoo 於 2019-8-13 11:31 PM 發表

根本寫住簽發機關,曱甴巧立名目,揾借口打大陸人。

姦左就姦左囉😭😭

東網 女記者的解說,
我都頂唔順。
偏頗到……。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]