• 瀏覽: 6,256
  • 回覆: 47
+5
好似好多假新聞,大家點睇?

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 115

1. 很好,客觀分析,秉持中立!

0 (0.00%)

2. 食屎啦,唔係黃就係藍,假新聞多撚到呢!

115 (100.00%)

平時有立場唔緊要, 好多都公私不分, 訪問唔同政見時好似想打架咁.
特別系TVB陳嘉欣.

香港有記者既咩?

只不過系一班拿住記者證的暴徒。

引用:
原帖由 阿布拉莫域 於 2019-8-13 08:40 PM 發表
一片睇哂 警察拔槍事件

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2470122199743538&id=498565150232596

d記者真係CLS, 追番警察轉頭

咪百五蚊嘅質素囉

係 3.含J啦,10個有9個黃,作新聞多撚到呢! 個鏡頭永遠識影9住差佬

記者質素?垃圾級別

引用:
原帖由 擋中央 於 2019-8-25 11:10 PM 發表
香港有記者既咩?

只不過系一班拿住記者證的暴徒。
同意

引用:
原帖由 阿布拉莫域 於 2019-8-13 08:40 PM 發表
畀幾百蚊記協就可以攞到記者證。呢啲算唔算係記者先?

引用:
原帖由 lpj88 於 2019-8-13 08:50 PM 發表
平時有立場唔緊要, 好多都公私不分, 訪問唔同政見時好似想打架咁.
特別系TVB陳嘉欣.
唔係喎!陳嘉欣算公道。對兩邊都烤問得好到位。會唔會係你自己立場行先有偏見咋?

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-9-1 08:48 AM 發表

畀幾百蚊記協就可以攞到記者證。呢啲算唔算係記者先?
報導話酒店內搜到假記者証!

垃圾級別

點解「全霉」電視台,不將直播畫面延遲一段時間播出呢?要做埋「現場流動閉路電視」呢?

特別是「傷港電台」,很喜歡用近距離拍攝警方行動呢?

佢哋知不知道,72年慕尼黑奧運,電視台直播警方行動,結果間接害死幾多人呢?

黑記

黑記只有超黃保護暴徒,你所列選擇無得選,好難投得落!😔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]