• 瀏覽: 11,529
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 中國香港001 於 2019-8-13 05:56 PM 發表
飛機師專長得一樣,以後食得屎。
可以轉行揸車!

國泰本身係黃架啦、係唔小心比人起哂底、呢家咪拎你班硬膠祭旗比人睇、諗住國泰會同舟共濟?人地唔係開善堂囉

任何一間航空公司用呢個人都唔可以飛越中國領空,佢喺香港唔洗做喇

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-8-13 05:59 PM 發表
有消息國泰內部大清洗, 所有有疑問機組人員全部 ground晒, 所以取消咁多航班, 同 "曱甴霸機場" 無關.
廢話,黃狗集中營點會甘快効率

大家唔好以為求祈交一兩個人停職就可以當冇件事,國泰其實仲養住一大班深黃恐怖激進分子,以呢班畜生嘅性格一定會報仇,繼癱瘓機場下一步好可能搞航班搞乘客搞攬炒,其他無辜被牽連既員工請儘量提供公司內部呢班反社會恐怖分子資料及行動俾警方,以免造成航空慘劇!坐國泰真係好x危險!請廣傳希望救得一個得一個!

引用:
原帖由 88TT88 於 2019-8-13 05:25 PM 發表
抵死!

修例風波:籲示威者留守機場 國泰副機長洩密遭停職08月13日(二) 16:59https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190813/photo/bkn-20190813165911520-0813_00822_001_01p.jpg?20190813171748國泰航空證實一名副機長涉不當使用公司資訊及違反守則,已被停職。

反對《逃犯條例》機場集會昨( ...
抵死x1000

做場戲!等股價再低再低先,太古大把錢,1、2年無問題

引用:
原帖由 88TT88 於 2019-8-13 05:26 PM 發表
點解CX咁多黃色曱由?
國泰要正名為Cockroach Pacific了

引用:
原帖由 中國香港001 於 2019-8-13 05:56 PM 發表
飛機師專長得一樣,以後食得屎。
専心做政棍

證明國泰一向管理寬鬆,冇乜紀律,所以啲機師空姐先咁放肆,視公司通告如無物,炒多幾個人,自然知道公司係玩認真, 唔揸正嚟做分分鐘執笠!

聽聞之前有人投訴空姐,不久被人起底,cap Facebook 圖網上欺凌,你話呢間公司有乜管理可言?

國泰唔知死再搞事
好快中國民航局同你講
香港上空
也是中國領空
你唔交名單
一飛就有中國戰機迫降

國泰好波對黃瘤零容忍
淋病呢?正食屎狗

呢d人自己理念大L哂
公器私用

同黑記一樣
黑記死全家

抵L死
仲有強烈要求國泰為所有機組人員驗腦,
作為副機師,on9到咁,係咁合適做機師?

Ps:你估角態骨場咩?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]