• 瀏覽: 36,759
  • 回覆: 260
  • 追帖: 2
+26
引用:
原帖由 1米35 於 2019-8-13 09:15 PM 發表
宜家最驚係果位主治醫師啊!估計宜家有好多人搵緊佢
當晚急証室的醫護人員必知一二,但都守口如瓶,一點風聲都無,為何?🤔

(1) 若傷口是布袋彈👮所傷,一定已傳開,警察👮不能兇他/她們!

(2) 若傷口是彈珠😷所傷,醫護廣傳後,必被「義士」🧟🧟日日批鬥,恐怖過被警察兇!

若犯了不大的事,這個傷成咁,仲講拘捕?應該特赦,市民想知邊個傷佢(我傾向於佢自己友)

其實叫果個曹宏威或湯博士做個實驗看看。搵個類似布袋彈射去個眼罩,看看會否有類似損傷。
我就唔係好信布袋彈射入去眼罩係咁樣的

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-8-13 05:43 PM 發表

有無詳細資料(eg 記者報導丶等)? or  只是朋友間的傳聞?
呢條女唔簡單,甘耐各傳煤封鎖資料,乜乜起底組都起唔到底!

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-8-13 09:59 PM 發表

當晚急証室的醫護人員必知一二,但都守口如瓶,一點風聲都無,為何?🤔

(1) 若傷口是布袋彈👮所傷,一定已傳開,警察👮不能兇他/她們!

(2) 若傷口是彈珠😷所傷,醫護廣傳後,必被「義士」🧟🧟日日批鬥,恐怖過被警察兇! ...
大都收咗掩口費!

版主可否 ban  炒股發達

引用:
原帖由 bigboy2 於 2019-8-13 10:08 PM 發表
若犯了不大的事,這個傷成咁,仲講拘捕?應該特赦,市民想知邊個傷佢(我傾向於佢自己友)
除非做「污點証人」,否則,律政慮用甚麼理由,代「義士」,要求法官減刑!

引用:
原帖由 Wekxz 於 2019-8-13 10:16 PM 發表

呢條女唔簡單,甘耐各傳煤封鎖資料,乜乜起底組都起唔到底!
對,明知住在那間醫院🏥,記者無理由不追訪丶起底 ?

唔通「女義士😷」是👮插在「連登王國」內的👻?  現今,身份敗露,已被「連登王國」軍法處決 🔫🔫🔫😂🤣😂🤣

嘩,如果條女有得賠償,噉嗰啲受傷同埋俾人拉既時咪好唔撚抵,老屄屈返肥佬黎1000幾百萬先至好罷休,否則同警察爆大鑊。🤣

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-8-13 05:24 PM 發表
【16:50】對於傳媒片段,李桂華指肯定片段有參考價值,但如要到達法庭使用仍有長距離,他指亦於其他媒體中看過有不同版本,「呢啲我哋當參考先,最重要當日發生乜嘢」,李指包括當時環境閉路電視、市民提供片段及資料等,傳媒片段亦會作為調查拍引。【16:45】被問到昨日再有傳媒片段顯示當時布袋彈插於受傷少女眼罩,有組織罪案及三合會調查科高級警司李桂華指,現階段眾說紛紜「有人話布袋彈,有人話彈叉」,李指作為調 ...
係人都知咩事啦,如果係差佬做,班犯狗一早已經好似發咗癲咁咬人,無限放大啦,點可能好似而家咁龜宿、粒聲都唔出!

d囗供應該好睇過科幻小說/電影!子彈會轉彎🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 海賊戰隊 於 2019-8-14 01:14 AM 發表
d囗供應該好睇過科幻小說/電影!子彈會轉彎🤭🤭🤭🤭
Online game 有聰明子彈,會追住目標🤣😂🤣😂

引用:
原帖由 男E 於 2019-8-13 05:29 PM 發表
江湖傳聞,原定今日嘅黑曱甴圍堵地鐵集會取消,係因爆眼女要求背後「資方」賠償三千萬條數傾唔掂,班學生企響條女嗰邊。原來暴眼女身份殊不簡單,佢係爛果肥黎嘅得力助手,負責派錢嘅 。實在係諷刺!唔知呢次嘅「時代革命意外」會否受勞工條例所規管?李呃人夠種就快啲去馬啦 ...
三千萬,近排七月,條女係咪要呀?

仲有之前鄺俊狗已完,教人哋跳樓,搞到出事死撚咗,班收咗錢嘅黑記者,即刻第二日收曬聲,大家知乜事囉,全部都係啲仆🤣街搞出嚟嘅

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-8-13 05:55 PM 發表

要看那「彈珠射手」身家厚吾厚,有$就吾會篤灰。。。。已過數天,「女義士」應已查清楚當日有幾多個「射手」在身邊,誰是真兇!
女義士派錢,肯定知道邊個係”彈珠人”
世界就係咁奇妙,嗰頭派錢俾彈珠人,轉頭就俾彈珠人身爆眼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]