• 瀏覽: 36,758
  • 回覆: 260
  • 追帖: 2
+26
引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2019-8-13 06:26 PM 發表

唔報警即係自已人射中,怕害到同黨,自已盲眼坐監就算,係一隻有義氣嘅曱甴。
識英雄重英雄,留你一條全屍啦。
可能私了🤫

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-8-13 05:26 PM 發表
就傷眼👁️的「女義士😷」,為何不將「醫療報告」交予其相信泛民議員,由其隱藏事主姓名,然後對全世界公佈? 就可由「專家」分柝,是布袋彈,還是彈珠彈?。。。。。已數日,至今都吾公開,身有屎💩? ...
P圖執緊丶台詞準備中丶傷口要做手腳 等等⋯⋯

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-8-13 06:23 PM 發表

倘若黎伯伯這趟願付三夭萬,「曱甴軍」必定士氣大振,人人爭相上陣衝殺,而且大唱「軍歌」:《我有小強》。
佢有幾多個三千萬?

引用:
原帖由 ms168 於 2019-8-13 06:32 PM 發表
假如警方發射,黑女唔報警追究警方?
可能「女義士」驚被政府刑告。。。但都可將「驗傷報告 (ie 入院檢查記錄丶照片丶x-ray片丶等等)」,經泛民議員,交出來插死警方。。。。但致今,都無報告?

引用:
原帖由 montejo 於 2019-8-13 06:26 PM 發表

和一位曾經係英軍的居港英國朋友聊,佢睇完啲相和片,有以下結論
橡膠彈和布袋彈,不可能射穿個 3M 眼罩,而警署的距離,更無可能,佢話呢兩種彈設計係打到身上做成痛楚,而布袋正常係唔會爆開
佢話相中傷者,係被急速硬物打爆眼罩,眼罩鏡片碎片插入眼部,佢話睇個鼻樑就係咁……橡膠或布袋彈不可能有此效果 ...
應該搵埋盧覺強出嚟啦

黎生會唔會殺人滅口?

彈珠人想有命就盡快自首,唔係可能比黃黑滅口

引用:
原帖由 B118 於 2019-8-13 06:59 PM 發表

P圖執緊丶台詞準備中丶傷口要做手腳 等等⋯⋯
用幾日時間都創作唔到,「連登王國」的「文宣」將軍要下台了!😂🤣

好驚佢會係李旺陽第二被金主滅口成為烈士!

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-8-13 07:08 PM 發表

用幾日時間都創作唔到,「連登王國」的「文宣」將軍要下台了!😂🤣
唔好咁講,佢哋製作認真啫

叫乜名條雞頭(婆)

引用:
原帖由 krolik 於 2019-8-13 07:06 PM 發表
彈珠人想有命就盡快自首,唔係可能比黃黑滅口
未來的示威,應無「義士😷」再用丫叉彈珠,否則,一定被自已友捉住,打到🤮。。。。。

引用:
原帖由 brianlee36 於 2019-8-13 06:33 PM 發表

你好似喺度誤導緊其他人, 電視冇經過剪輯嘅直播片段, 大家都睇到當時係冇任何事件發生, 亦都冇警察喺附近開槍, 一眾記者突然發現有人受傷, 於是跑到過去見到有個女仔爆眼瞓咗喺地,之後就有救護員 ...
幸好有很多「記者」在場。

引用:
原帖由 樓上消失的手背 於 2019-8-13 06:28 PM 發表
不完美,可接受。。。

咁都答得出。。。
同你個大6老母一樣囉,不完美但可以接受

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]