• 瀏覽: 21,397
  • 回覆: 248
  • 追帖: 2
+16
引用:
原帖由 samleung1004 於 2019-8-13 04:20 PM 發表
少事化大。不知所謂。咁都要捉,難怪我地叫你黑警。

死黑警!
就係你這種人,鼓勵他們犯法,你也是幫兇!

引用:
原帖由 男E 於 2019-8-13 15:55 發表
【星島日報報道】上周六反修例民眾到大埔集會後,晚上轉戰到尖沙嘴彌敦道與警方對峙,其中一名涉嫌以鐳射筆照向警員眼睛的年輕白衣女子,遭兩名防暴警壓倒地上制服並拘捕。女子被控一項襲警罪,案件昨在九龍城裁判法院提堂時因女子留院而押後,女子今出院後出庭應訊。裁判官把案押後至10月9日再訊,以待警方進一步調查,期間女被告獲准保釋候訊。
28歲女被告名為郭麗芬,報稱任空中服務員,郭今紮起馬尾,身穿淺軍綠色短袖 ...
佢罪有應得。

我feel唔到條賤西有一絲悔意囉

引用:
原帖由 samleung1004 於 2019-8-13 04:22 PM 發表
警員眼睛感痛楚及流眼水?真係笑大人個口!

你信?
唔重要,事實係入到罪
邊個叫你咁蠢去做而被制旗

引用:
原帖由 horhorone 於 2019-8-13 09:58 PM 發表

文盲!小事呀!港畜,你被雷射光射眼10秒,可以!?
咁少事佢俾人射下

上庭必做,博減刑!

點解唔加多條非法集結?

唔抵可憐,請法官重判

引用:
原帖由 dmjudas 於 2019-8-13 04:31 PM 發表
炒左未?法庭理應重判
就算不重判,前途己盡毀

引用:
原帖由 samleung1004 於 2019-8-13 04:20 PM 發表

死黑警!
蓄意傷人,呢啲都唔係刑事?你返幼稚園從頭學做人吧!

機塲,暴徒任意👊拳拳打人肯脊骨都冇事,政府都唔捉人,D幫政府的人好快走去乞衣個邊,因為佢地可保護我,可任意做乜都得,政府不再加強施壓,我就變節。😡😡😡

堅決反對暴民保釋,中國香港的司法制度實在太落後,必須進行整改。

引用:

死黑警!
自己囉鐳射筆射自己先啦,咁撚小事wor

28歲仲on狗狗
無啦啦搞啲咁嘅嘢連累
父母替他難過

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]