• 瀏覽: 31,379
  • 回覆: 476
  • 追帖: 4
+93
引用:
原帖由 契家佬洩2 於 2019-8-13 02:19 PM 發表

所以QE及東區醫院醫護係黃屍,醫管局好好監察下員工,良知盡失
我唔係醫護亦唔知實際情況。
但警方講無人報警,而伊院亦可以唔去報警,可以代表什麽?
即係無可能槍傷!

引用:
原帖由 scotfld 於 2019-8-13 14:22 發表

你唔好柒啦,仲響度質疑係咪布袋彈射爆女示威者隻眼。
柒頭我鐘意講啊,吹咩,我講事實!

引用:
原帖由 IWC-Rolex 於 2019-8-13 02:23 PM 發表

即係無可能槍傷!
同意。 有人報警先講啦。

https://youtu.be/9t2uRI_QcgA

逃犯條例變相港獨戰爭,8.13,尖沙嘴女暴徒眼圈入一粒圓珠物體,傷狀似丫叉球造成多過布袋彈,女事主進醫院都無報案,可能怕被捕因參加暴動,事情很怪,醫院會醫這些懷疑刑事而不報,林林總總,成件事似記者謊言

冇理性的黃醫 護 !

引用:
原帖由 IWC-Rolex 於 2019-8-13 14:23 發表

即係無可能槍傷!
暴徒用呢款鎗射鋼珠,超過x蕉耳就係鎗械之一!

附件

IMG-20190813-WA0004.jpg(93.65 KB)

IMG-20190813-WA0003.jpg(135.12 KB)

IMG-20190812-WA0045.jpg(165.74 KB)

IMG-20190812-WA0031.jpg(19.29 KB)

IMG-20190812-WA0030.jpg(33.13 KB)

引用:
原帖由 4000cc 於 2019-8-13 02:25 PM 發表

同意。 有人報警先講啦。
報警就穿, 抹黑唔到差佬dllm對個盲既都咁能冷血做醫生

QE全部醫務人員都知係布袋彈先咁把炮出來靜坐。
應該好快有記招。

引用:
原帖由 scotfld 於 2019-8-13 14:25 發表

事實咪就係你柒囉。
低能黃屍暴徒好快被消失,你等著去死吧😀😂😂

附件

IMG-20190812-WA0041.jpg(76.85 KB)

張相入面, 得幾丁人係醫護裝束
其他就黑衫人, 記者影到盡就一條樓梯咁多人
呢D報導明顯係醫警分化, 製造分歧
以泛民一貫抽水作風今次竟然無人出聲,
好簡單, 釘子健一案已經令佢地唔敢輕舉妄動.

班醫護人員都攪笑,件事都未確定就集會

引用:
原帖由 契家佬洩2 於 2019-8-13 01:26 PM 發表
反對修訂《逃犯條例》示威浪潮不斷,日前警方尖沙咀清場期間,疑以布袋彈射擊中一名少女,致其右眼球破裂,引起市民不滿。有12...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190813/photo/bkn-20190813125327483-0813_00822_001_01b.jpg?20190813131637

醫護人員fact checked咗單眼女比咩射中未吖?張X光又唔 ...
醫護人員,你哋咁支持暴徒就應該曬張X光出嚟,咁先得咖,依家得靜坐好無聊咖,公開個女暴徒情況先有用咖!!!

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2019-8-13 14:28 發表
QE全部醫務人員都知係布袋彈先咁把炮出來靜坐。
應該好快有記招。
醫護人員唔好做假啊,雖然你地都喜歡醫死人當食飯😂

引用:
原帖由 契家佬洩2 於 2019-8-13 01:26 PM 發表
反對修訂《逃犯條例》示威浪潮不斷,日前警方尖沙咀清場期間,疑以布袋彈射擊中一名少女,致其右眼球破裂,引起市民不滿。有12...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190813/photo/bkn-20190813125327483-0813_00822_001_01b.jpg?20190813131637

醫護人員fact checked咗單眼女比咩射中未吖?張X光又唔 ...
希望受害者早日康復⋯⋯⋯多謝所有伊利沙伯醫院醫護人員悉心照顧受害者⋯⋯⋯自69以來見唔到警隊做一件對香港人有益嘅事⋯⋯⋯香港人⋯⋯⋯加油⋯⋯⋯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]