• 瀏覽: 66,073
  • 回覆: 491
  • 追帖: 8
+10
多謝呢位澳洲旅客幫香港人教仔
請多來啊!

港仔港女,長知識啦!

面係人地俾 架係自己丟

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-8-13 11:59 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=i_DkYNFcYtY

昨晚在香港機場候機廳發生這樣一幕,黑衣口罩黨屢次刁難、圍堵一位來自澳洲的旅客,結果被反擊:「香港屬於中國,這是世界公認的!」「你應該去找個工作!」「去找個工作吧。」

據環球網報道,從昨晚8時半開始,在長達近20分鐘的時間裡,黑衣口罩黨一直在重複表達同一種意思,即「你只是在考慮你自己的問題,因為航班被 ...
“誰正在破壞香港的體制”     簡直是羞恥!

班智障畜牲冇腦就返屋企食蕉啦 柒能到鬼佬都唔敢睇 

黃屍人賤已經夠衰 仲要冇腦真係冇能得夠

正常人屌傻仔啫

引用:
原帖由 _JoN_ 於 2019-8-13 02:55 PM 發表

回歸左22年條友仲戇撚99
問班友修例裡邊條有問題,邊條會令佢地送中?結果……全部笠水,我睇個200幻人出來99.99%都係口號黨😂😂

外國人不講政治佢地説實話不過癈青記狗就十分唔啱聽

大家各說各話
擦不出火花

佢地講明要攬炒,成班垃圾,又唔搵工,連登上話要全香港人一齊食屎,CLS ga

嚴格黎講呢個世界只有兩種人, 一種係聰明人, 一種係笨人..

冇恐怖分子圍佢既?

引用:
原帖由 A1000 於 2019-8-13 12:16 PM 發表

呢個外國人,頭腦比較清晰,知道香港究竟發生乜嘢事。
佢話自己係大陸做生意,我諗佢都清楚究竟發生咩事

引用:
原帖由 heavenandhell 於 2019-8-13 01:34 PM 發表

我相信真係冇咩外國人想知香港點
但無啦啦就曱甴揮自己國旗
真係醜
d曱甴有幾多係回歸前出世定當時只係得幾歲?
成班低9能

引用:
原帖由 公司小主席 於 2019-8-13 03:44 PM 發表

佢話自己係大陸做生意,我諗佢都清楚究竟發生咩事
洗乜知……外國人見舞外國旗自己人打自己人,搞D平民百姓已經坐死全世界

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]