• 瀏覽: 65,949
  • 回覆: 491
  • 追帖: 8
+10
引用:
原帖由 scottie_csp 於 2019-8-13 12:48 PM 發表

鬼佬咪答咗你囉,香港係中國嘅一部分
冇啦?

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-8-13 12:47 PM 發表

你話乜就乜啦
我冇興趣對乜都唔知既人
慢慢講解研究
又搬龍門

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-8-13 12:50 PM 發表

冇啦?
你想有乜?都係針對你問嘅問題

暴徒,利用香港的自由、民主、資源,及政府對他們的容認,做出滅絕性的行為

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-8-13 11:59 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=i_DkYNFcYtY

昨晚在香港機場候機廳發生這樣一幕,黑衣口罩黨屢次刁難、圍堵一位來自澳洲的旅客,結果被反擊:「香港屬於中國,這是世界公認的!」「你應該去找個工作!」「去找個工作吧。」

據環球網報道,從昨晚8時半開始,在長達近20分鐘的時間裡,黑衣口罩黨一直在重複表達同一種意思,即「你只是在考慮你自己的問題,因為航班被 ...
呢個肥佬好厲害
其實我想話 唔係好多外國人好care你香港政治
唔好以爲拖外國落水就解決到問題
只會有更多人憎你

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-8-13 12:50 PM 發表

智障
你是沒有抓到一些人在港換乘的主因
是我唔知,還是智障唔知啊?
你自己去抓啦,親身感受好一些

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-8-13 11:59 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=i_DkYNFcYtY

昨晚在香港機場候機廳發生這樣一幕,黑衣口罩黨屢次刁難、圍堵一位來自澳洲的旅客,結果被反擊:「香港屬於中國,這是世界公認的!」「你應該去找個工作!」「去找個工作吧。」

據環球網報道,從昨晚8時半開始,在長達近20分鐘的時間裡,黑衣口罩黨一直在重複表達同一種意思,即「你只是在考慮你自己的問題,因為航班被 ...
很去黃屍老闆找工作

等美國人同英國人都小埋呢班友就柒出國際

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2019-8-13 12:51 PM 發表

你想有乜?都係針對你問嘅問題
冇嘢,我對智商不一既人,不想爭論
你話乜就乜

澳洲義士 

講式民煮,柒出國際。
無計,港男、港女文化!你一定要認同我!

睇個樣,尼個似乎經常都會有嚟香港
但見無線"訪問"親個個都"支持"黑暴人
真係覺得新聞工作者嘅專業操守好低端
除咗遊客成件事知條毛
俾人圍住又只被迫聽一面之辭
我嘅外國朋友,個個都話見到新聞
但睇到嘅十幾秒,都係警察衝擊
佢哋成日嚟香港,對香港有一定認識
都唔信情況畫面咁一面倒
但都話唔活在香港,評論點都講都有偏差
何況係來港遊玩嘅旅客?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]