• 瀏覽: 65,996
  • 回覆: 491
  • 追帖: 8
+10
暴民所謂和平表達意見,就是要人一定認同佢哋嘅歪理。好彩呢個係西方人,唔使捱打。

暴民不停迫人認同佢地,好彩呢個係鬼佬,如果唔係,班友仔溶左佢都似

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-8-13 11:59 發表
https://www.youtube.com/watch?v=i_DkYNFcYtY

昨晚在香港機場候機廳發生這樣一幕,黑衣口罩黨屢次刁難、圍堵一位來自澳洲的旅客,結果被反擊:「香港屬於中國,這是世界公認的!」「你應該去找個工作!」「去找個工作吧。」

據環球網報道,從昨晚8時半開始,在長達近20分鐘的時間裡,黑衣口罩黨一直在重複表達同一種意思,即「你只是在考慮你自己的問題,因為航班被 ...
呢個外國人,頭腦比較清晰,知道香港究竟發生乜嘢事。

7記者講咁L多廢話,外國人一句:你應該去搵份工作。<<<<即KO

7記者代表問:香港是中國,你就沒生意做了。外國人一句:我正在中國做生意。<<<<即KO

外國人最後一個問題:誰破壞香港制度,who?

呢班歪理暴徒成日用自己"白色幻想"去呃市民。
事實中國從沒有做過"白色幻想"的事。
單睇澳門,大家同一回歸,一樣聲色。

班人自以為幫香港爭取權益,其實佢地心底係切切實實只為私利,只為自己所信!其他人嘅權益自由完全不在佢地考慮範圍!最好笑佢地仲問澳洲人是否只為自己旅程受阻所以反對佢地,殊不知佢地咁問正正自曝其短!😔總知佢地就係公我羸字你輸,哩班丁蟹如果掌權,保證大多數人將會受苦!仲講做香港人生意就香港畀利益人,商貿係互通,雙方都有得著!佢地自大到傻L咗!

黑衣邏輯錯亂自己都唔知爭取緊咩野,入左邪教淨係識叫口號人見人憎

香港杰青比鬼佬教訓就岸鳩鳩個撚樣

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-8-13 11:59 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=i_DkYNFcYtY

昨晚在香港機場候機廳發生這樣一幕,黑衣口罩黨屢次刁難、圍堵一位來自澳洲的旅客,結果被反擊:「香港屬於中國,這是世界公認的!」「你應該去找個工作!」「去找個工作吧。」

據環球網報道,從昨晚8時半開始,在長達近20分鐘的時間裡,黑衣口罩黨一直在重複表達同一種意思,即「你只是在考慮你自己的問題,因為航班被 ...
乞衣暴徒,醜出國際!
 香港屬於中國,你班暴徒該找工作!

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-8-13 12:25 PM 發表

笑撚死口,忽然口啞啞
係囉,為何他不在中國機埸出發呢?

問到一國兩制,就懵然不知,看來除生意外,國情毫不知情

引用:
原帖由 曹木各 於 13/8/2019 11:59 AM 發表

全世界都覺得香港屬於中國 香港人反逃犯條例
西方人完全不明所以 原因歐洲美加有很多逃犯條例 他們覺得正常
所以結論 香港人 被14e大陸人圍攻
西方人 覺得香港人反骨 不忠自己國家
全球華人 看不起香港人
今次害慘我們了 廢人亂港 ...

都係果句,全世界都係到笑緊你香港

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]