• 瀏覽: 92,798
  • 回覆: 6
  • 追帖: 5
+58
引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2019-8-13 11:45 AM 發表
行政會議今早(13日)復會,特首林鄭月娥於會前見記者,她甫開口便稱,香港已經進入一個緊急情況,社會變得不安全和不穩定,不論是使暴力或縱容暴力都只會把香港推上一條不歸路,令香港社會陷入焦慮和危險的境地。她又語帶哽咽地說,過去一星期發生的情況,恐怕香港向來被視為尊重法治的安全社會,將會是非常之危險;而香港一向開放自由和包容的經濟城市,恐怕會出現「五癆七傷」,懇請市民放下歧見,「用一分鐘想一想,看看我們 ...
「林鄭係咪容易受傷的女人?佢成日講野都哽咽既」

睇嚟樓主屬於支持或本身就係班冚家鏟亂港仆街恐怖分子!!
請你返去你哋充滿自由嘅美國啦,唔好再搞亂香港!

引用:
原帖由 東方灰手背 於 2019-8-13 12:07 PM 發表

首先聲明係小弟個人覺感,小弟仍然反對暴力,林小姐近排經常記召,但好似每一次都撩興班暴徒,其實林小姐低調番少少,沈默番少少,搵其他高官係自己負責嘅範籌發言係唔係好D? ...
回應又屌唔回應又屌,你班亂港恐怖分子要林小姐點做?

引用:
原帖由 superluckyman 於 2019-8-13 12:12 PM 發表

你仲黑人憎
同意
班禍港嘅仆街冚家鏟最黑人憎!

引用:
原帖由 神人兄. 於 2019-8-13 12:15 PM 發表

我發表自己意見關你咩事呀?
你整爛晒馬路D圍欄同交通燈、唔俾人返工、塞路、塞機場⋯⋯搞到民不聊生就關香港人事啦!

引用:
原帖由 海邊粗俗的高峰 於 2019-8-13 12:17 PM 發表
全港打工仔人人為保份工。你地就搞事。知唔知有D行頭講明 唔反兩日工 當去示威即炒
港獨搞事棍樓主就係要搞到我哋香港民不聊生才安樂!!人渣嚟嘅

引用:
原帖由 anson-qt 於 2019-8-13 12:21 PM 發表

即係講又撩興人?唔講又話響屋企涼冷氣?
成班賤種狗屎借民主打殘香港!

引用:
原帖由 神人兄. 於 2019-8-13 02:14 PM 發表

關我L事呀!我都冇去破壞,你去X班黑衣人啦!我都係受害者嚟!
咁你唔屌鳩暴徒?
支持亂港暴徒嘅唔係仆街係乜!

嚴重譴責亂港政棍/暴徒!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]