[本港新聞評論] 【逃犯條例】林鄭:香港已進入緊急情況是否想推向粉身碎骨深淵 香討焦點

引用:
原帖由 具陽哥 於 2019-8-13 01:09 PM 發表

失敗者係777
運動搞左甘耐 佢重坐住特首個位吊曱甴,曱甴依然重係曱甴。

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
熱賣及精選
引用:
原帖由 東方灰手背 於 2019-8-13 12:07 PM 發表

首先聲明係小弟個人覺感,小弟仍然反對暴力,林小姐近排經常記召,但好似每一次都撩興班暴徒,其實林小姐低調番少少,沈默番少少,搵其他高官係自己負責嘅範籌發言係唔係好D? ...
一日唔鏟除班漢奸,香港就一定滅亡!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-8-13 01:12 PM 發表

運動搞左甘耐 佢重坐住特首個位吊曱甴,曱甴依然重係曱甴。
咁警甴又依然係警甴喎

回覆 引用 TOP

連家中嘅菲律賓工人都話喺電視睇過佢幾次記者招待會, 每次講嘅都係老話題,沒有新意,連工人都覺得佢非常討厭,冇能力處理香港.

點解國務院發言後警方及市民都好震奮,但佢出來發言後氣氛又死狗咁弱!
政治家興政務官分別!
我寧願睇華姐發言,人地對國際,呀特首你連白痴記者仔都搞唔掂!

回覆 引用 TOP

鱷魚涙

講真 天涯途上 誰是客
散席時 怎麼分

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 熱鬥老馬 於 2019-8-13 01:07 PM 發表

搞成咁, 係淋病一手做成, 做咩委過於人?
"送中", 各界及各國領使一早表示憂慮, 但淋病夾硬黎.
超過100萬人上街, 淋病仲夾硬黎, 6.12照去, 無6.12示威, 就無隨之而來既一連串問題.
一件事既罪魁禍首, 點解仲可以公開指指點點? 委過於人? ...
薯片叔叔講得啱
佢話知道林鄭係撕裂2。0唔係佢嘅『預知能力』
而係佢嘅『理解』換句話講,薯片叔一早知道林鄭月娥係個點樣嘅人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊粗俗的高峰 於 2019-8-13 12:17 PM 發表

全港打工仔人人為保份工。你地就搞事。知唔知有D行頭講明 唔反兩日工 當去示威即炒
奴隸

講真 天涯途上 誰是客
散席時 怎麼分
引用:
原帖由 mycarrera 於 2019-8-13 11:46 AM 發表

這條問題直接問民陣
應是搞事的示威者,令示威/遊行變了質。

回覆 引用 TOP

我係現代人

回覆 引用 TOP

大陸人害人不淺

講真 天涯途上 誰是客
散席時 怎麼分

回覆 引用 TOP

林鄭講野冇錯, 但是班暴徒吾會聽

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。