• 瀏覽: 16,043
  • 回覆: 98
  • 追帖: 1
+8
收皮啦 吊你

點解會有一張完全唔同損壞情況眼罩相出現? 呢張係後來遲D出現

不止損壞唔同連個布袋彈都唔同樣

係咩 ? 仲未報案 ? 

好以林子健咁, 等民主當開完會先報 ? 

求其搵件垃圾當專家,仲要名都唔敢登出黎,笑撚死人咩

專你老母家咩⋯⋯

要中條女, 一100%係直射冇錯

企果度要中, 發射既人要企係雞蛋仔果邊lor

真係比警察近距離射...

會影唔到警察...?

會唔報警要警察賠償一千幾百萬?定覺得賠都無用? 證物比人咁搞又唔個耍左去邊, 遲d想告都難...

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-8-13 10:32 發表
https://res.dotdotnews.com/wp-content/uploads/2019/08/eye_20190813_590.jpg

尖沙咀警署外女子「爆眼」事件被縱暴派大做文章,憑一幅由恒生大學學生拍到的「眼罩攝布袋」圖片,斷言是被警方的布袋彈打傷,還藉詞在機場發起所謂「還眼」集會。不過,有刑偵專家分析指出,該女子當時與警署之間有巴士站廣告牌相隔,「除非子彈識轉彎」 ...
快啲叫佢報警啦而家搞到成個社會,啲報紙,啲新聞從業員,啲普通市民,你一言我一語冇意思。

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-8-13 10:32 AM 發表

尖沙咀警署外女子「爆眼」事件被縱暴派大做文章,憑一幅由恒生大學學生拍到的「眼罩攝布袋」圖片,斷言是被警方的布袋彈打傷,還藉詞在機場發起所謂「還眼」集會。不過,有刑偵專家分析指出,該女子當時與警署之間有巴士站廣告牌相隔,「除非子彈識轉彎」 ...
證明暴徒不可信,由第一日到e家都係作假,呃市民同情心去支持佢地搞破壞。

暴徒最無恥,支持者最白痴。

布袋留在眼鏡中,不好咁白痴

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-8-13 10:41 AM 發表
真係比警察近距離射...

會影唔到警察...?

會唔報警要警察賠償一千幾百萬?定覺得賠都無用? 證物比人咁搞又唔個耍左去邊, 遲d想告都難... ...
有線新聞直播, 完全影唔到警察開槍 (只影到一班人突然湧埋去個傷者度), 亦聽唔到槍聲 (用咗滅聲器? )

近距離的話, 班畜牲仲唔圍警察? 記者會影唔到附近有警察?

另外, 有無人知布袋彈係點? 發射前後係咩樣?

唔好就咁塞塊布, 就當係布袋彈囉!

引用:
原帖由 eclipseone 於 2019-8-13 10:44 AM 發表
布袋留在眼鏡中,不好咁白痴
個D白痴好多都差佬黎

平時十九幾個記者,鏡頭都係影住警方,今次就乜都影唔到,只係放個道具出嚟就話警方開槍,真係magic, 要呃人要先呃自己,曱甴們繼續自我陶醉吧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]