• 瀏覽: 84,255
  • 回覆: 30
  • 追帖: 3
+120
引用:
原帖由 okla3 於 2019-8-13 05:44 PM 發表
HONGKONGER FIGHT FOR FREEDOM
好多香港人無要妳班黑衣爭取自由喔,妳要噻自由,就要其他人無噻搭車搭飛機的自由啊,咪道理啊

引用:
原帖由 Astoria 於 2019-8-13 05:55 PM 發表

簡直不知所謂,歪理連篇!!😡
對班黑衣無道理可講,所以每次見到警察打黑衣,就會好開心

我又唔明,警察點解唔拉人

根本係非法集結,點解唔可以拉人,有咪理由阻人登機。

睇新聞,成班黑衣真係7出國際。。。。阻人入禁區都得

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2019-8-13 06:08 PM 發表

有晒證據都仲死撐唔係警察做
有嗮證據又唔報警

引用:
原帖由 szdlyw 於 2019-8-13 06:08 PM 發表

成班黑衣點拉,仲有今多外國人,根本舉步難行。Hong Kong is game over !
非法就係非法,係咪黑社會以後甘圍機場都唔拉得啊

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2019-8-13 06:12 PM 發表

咪拉囉, 係機場放TG, 見人就扑囉, 睇下有幾多遊客中招.
遊客會有機票,班黑衣有無啊,窮L連搭個地鐵都要跳閘,買張機票應該要申請破產了。

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2019-8-13 06:13 PM 發表

都唔夠林奠7 啦, 死口硬唔肯撤回, 又唔肯成立獨立調查委員會. 香港真係比佢搞死.
點解要成立,有咪必要,根本就係黑衣有問題。無黑衣人香港很好。

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2019-8-13 06:14 PM 發表

報警比林奠告佢暴動呀?
身有屎先寧願盲都唔報警。叫佢自問做了咪虧心事啦,所以才有如此報應。所以任何黑衣人死又好盲又好,都係抵死。

引用:
原帖由 石叻 於 2019-8-13 06:20 PM 發表

U too

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2019-8-13 06:23 PM 發表

黑警無監管, 公義無得申張, 市民咪用自己既方法申張正義囉. 唔怪得佢地架.
呵呵,甘妳班黑衣點盲點死點被警察打到流血,我都支持警察咯。

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2019-8-13 06:24 PM 發表

有本事咪封左嗰機場去囉, 之後玩啲更激既.
殺人嗎?我又覺得妳唔夠膽咯。傻仔。

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2019-8-13 06:24 PM 發表

有本事咪封左嗰機場去囉, 之後玩啲更激既.
呵呵,恐嚇嗎?我已經報警,恭喜妳已經登記入冊。

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2019-8-13 06:26 PM 發表

大家咁話, 黑警比人咬斷手指都係抵死, 機場無得用都係抵死. 地鐵塞死晒都係抵死.
手指無斷噻,已經駁返,呵呵,唔夠妳個獨眼龍姐姐甘傷,以後裝假眼,好惡心。機場傷唔到我,傷到妳班黃色crew,因為國泰已經炒幾件,今日提堂的鐳射筆crew都應該炒得。哈哈哈哈。地鐵,sorry,我唔使搭地鐵喔,當然就算搭都唔會逃票。。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]