• 瀏覽: 84,335
  • 回覆: 890
  • 追帖: 3
+120
引用:
原帖由 酒店忽然浴缸 於 2019-8-13 09:19 AM 發表
萬一真係係暴徒所為,係未到時要改標語,暴徒(還眼)??

唉。。。。亂

如果最後查出係自己友彈珠造成,甘連登係咪登報道歉

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2019-8-13 08:58 AM 發表
【明報專訊】昨日有逾1萬人響應網上號召到機場集會,抗議警方周日濫用武力驅散示威者,人潮甚至擠滿離境大堂,機場一帶交通大擠塞;機管局下午以機場運作嚴重受阻為由,宣布取消昨午至今晨6時前所有餘下航班,視乎機場恢復情況,今早6時起重新編配航班。機場網頁顯示,昨日及今日有近300航班受影響而取消。有網民再發起今日到機場集會。

https://fs.mingpao.com/pns/20190813/s00 ...
班曱甴都冇晒性……警方不用再留手!

暴徒要付出代價,做得蛇頭拉客,食得咸魚抵得喝。

找唔到豬隊友還眼咩?

捉L曬未

引用:
原帖由 前晚豐滿的烈女 於 2019-8-13 09:18 AM 發表
要問個豬隊友暴徒還眼
咪就係水落石出,真相大白仲妻屈。為反以反,柒出國際!!

促請警察捉拿豬隊友還眼,還暴徒公道

引用:
原帖由 MBAPPE 於 2019-8-13 09:24 AM 發表

還你老味隻眼咩,依家水落石出啦咩?
白痴仔快 d睇有線條片條女前面位置有保護只可以後面射先可射到佢!有片有真相唔得賴

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-8-13 09:19 AM 發表
警黑合作,無法無天!
係鄰黑衣暴徒射自己友!
唔關其他人事

引用:
原帖由 大頭忠 於 2019-8-13 10:05 AM 發表

白痴仔快 d睇有線條片條女前面位置有保護只可以後面射先可射到佢!有片有真相唔得賴
保你老味咩,白痴仔
前面有保護又點呀,重點係條女點樣企呀on9,訓醒未呀
你仲未明點解差佬未敢落定論既原因

十卜十卜
從嚴追究警察濫用暴力
二哥都講左,半個警隊要停職

未有暴政衹有暴民!

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-8-13 09:19 AM 發表
警黑合作,無法無天!
儍西,以為口號嗌得多就會變成事實?你都係返去你自己個夢幻王國繼續發夢把啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]