• 瀏覽: 84,326
  • 回覆: 890
  • 追帖: 3
+120
引用:
原帖由 MBAPPE 於 2019-8-13 10:42 AM 發表

依家幫d傻閪動腦諗野呀,點解會無關?
你自己都冇正確答案,只是憑想像。

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2019-8-13 08:58 AM 發表
【明報專訊】昨日有逾1萬人響應網上號召到機場集會,抗議警方周日濫用武力驅散示威者,人潮甚至擠滿離境大堂,機場一帶交通大擠塞;機管局下午以機場運作嚴重受阻為由,宣布取消昨午至今晨6時前所有餘下航班,視乎機場恢復情況,今早6時起重新編配航班。機場網頁顯示,昨日及今日有近300航班受影響而取消。有網民再發起今日到機場集會。

https://fs.mingpao.com/pns/20190813/s00 ...
成班人畀連登當真人game 玩。。。

唔係出黎幫下一代,預咗犠牲架咩
一受傷就鬼練咁嘅聲

引用:
原帖由 yeungph 於 2019-8-13 09:25 AM 發表
暴徒走去暴動,因而受傷,之後要問責討回公道?唔係下化。
班暴徒就係咩都係政府同警察的錯,所以有顏色革命的特徵。可憐可悲就係佢地愈踩愈深,可能央及池魚。

我公司做遊客生意的,呢兩個月已少左一半客,好驚會裁員或撤出香港!

引用:
原帖由 石叻 於 2019-8-13 10:44 AM 發表

你自己都冇正確答案,只是憑想像。
差佬都話未有定論,班傻閪就衝出黎柒
乜依家係香討拎問題出黎傾,原來要正確答案

對啊!班乞衣累香港經濟損失咁多!應該以牙還牙,以眼還眼!

經濟冧咗又如何?!

經濟好。。。啲狗官攞晒啲錢去起舔共大白象, 廢到無輪嘅郵輪碼頭,陸沉嘅西狗文化區。。。

市民有L得益呀?!

米L同我講大白象係促進旅遊經濟!睇吓香港步行街(旺角,深水埗,廟街)嘅噏dup境況!再比較吓日本 韓國之類!

你地就會深深感受到每屆嘅香港舔共狗官都係狗閪嚟!

引用:
原帖由 ki2007 於 2019-8-13 09:34 AM 發表

到時就會扮睇唔到,毒媒就提都唔提。
要隻眼黎做咩 有眼都唔見得佢地睇到事實

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-8-13 09:19 AM 發表
警黑合作,無法無天!
諗過第二句啦,做文宣做到咁懶,定斷左糧無心機啊

引用:
原帖由 竣天 於 2019-8-13 09:16 AM 發表
去街市買隻牛眼頂檔先
洗乾淨粒鋼珠頂住檔先啦

引用:
原帖由 石叻 於 2019-8-13 10:28 AM 發表

點解決?有國際工會,不是臭四🇨🇳中共做得主!
調深圳空管過來做暑假工

引用:
原帖由 MBAPPE 於 2019-8-13 10:49 AM 發表

差佬都話未有定論,班傻閪就衝出黎柒
乜依家係香討拎問題出黎傾,原來要正確答案
冇答案就是空口說白話。

引用:
原帖由 whiskybase 於 2019-8-13 11:04 AM 發表

調深圳空管過來做暑假工
英語能力太差兼不熟香港航道狀況。

原子彈!!

池府幽靈黑衣人小黃帽現在神秘消失

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]