• 瀏覽: 84,352
  • 回覆: 890
  • 追帖: 3
+120
提示: 違規內容已被屏蔽
機場間IMAX好正
大家快去

引用:
原帖由 H叔 於 2019-8-13 09:21 AM 發表 
如果最後查到係暴徒射,到時就真正柒出國際
好大機會係咁……
https://youtu.be/_I07dn5anM8

林鄭終於肉痛啦。還香港法治,公平,公義。大話特首,切回二字死口5講,但又話政府以做左和。講2個字都不說,現在佢講什麼我都不信。白收人工。重要賣港!啦!不話精,成班狗官冇誠信冇問責,

引用:
原帖由 yeungph 於 2019-8-13 09:25 AM 發表
暴徒走去暴動,因而受傷,之後要問責討回公道?唔係下化。
小學生既思維, 無計~~~

不要再搞影響市民和香港經濟的活動!

基全已完幫手、還住個c眼先啦!

引用:
原帖由 MBAPPE 於 2019-8-13 10:32 AM 發表

香討,唔係你問我答既地方,咁要個香討把撚咩
丫,唔撚記得左,香討係班on9圍爐自hi既地方添
都要看所問的問題是否有水平。

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2019-8-13 08:58 AM 發表
【明報專訊】昨日有逾1萬人響應網上號召到機場集會,抗議警方周日濫用武力驅散示威者,人潮甚至擠滿離境大堂,機場一帶交通大擠塞;機管局下午以機場運作嚴重受阻為由,宣布取消昨午至今晨6時前所有餘下航班,視乎機場恢復情況,今早6時起重新編配航班。機場網頁顯示,昨日及今日有近300航班受影響而取消。有網民再發起今日到機場集會。

https://fs.mingpao.com/pns/20190813/s00 ...
一百萬突然變咗一萬?

引用:
原帖由 石叻 於 2019-8-13 10:36 AM 發表

都要看所問的問題是否有水平。
咁你可唔可答到,出事的一刻,個女仔係點樣企? 唔通側身企向左or向右,背住晒咁企,中彈既結果又一鳩樣咩,用下腦ok?

引用:
原帖由 小小明星123 於 2019-8-13 10:20 AM 發表
點會呀,到時又有第二D野轉移視線架啦
甘又係。無限循環。。。。日日有嘢搞。

引用:
原帖由 MBAPPE 於 2019-8-13 10:40 AM 發表

咁你可唔可答到,出事的一刻,個女仔係點樣企? 唔通側身企向左or向右,背住晒咁企,中彈既結果又一鳩樣咩,用下腦ok?
跟你有關?

引用:
原帖由 石叻 於 2019-8-13 10:41 AM 發表

跟你有關?
依家幫d傻閪動腦諗野呀,點解會無關?

連登仔已宣佈現在要以「機場」為主打戰場,因為可以涼冷氣,又唔駛食催淚彈,仲可以開 party.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]