• 瀏覽: 78,713
  • 回覆: 890
  • 追帖: 3
冇所謂啦,丟臉已經丟出國際都唔差在丟埋果啲

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 man321man 於 2019-8-13 08:57 PM 發表

佔領大學,唔好俾垃圾返學

回覆 引用 TOP

班暴徒蛇頭鼠眼,個個似賊,冇個正常,好L醜

回覆 引用 TOP

全城通緝此人歸案

引用:
原帖由 eeyoreho73 於 2019-8-13 10:51 PM 發表

你地去堵塞機場,阻旅客上機,以為人地會關注你地?
似乎你地更加小學生思維!
佢地想回家時其他交通工具拒載又會有什麼反應~~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場藍色腳毛 於 2019-8-13 09:49 AM 發表

咁你你地還返手指俾警察未
警察底死,俾市民打係應該ge

4大超級武器已全部被搓乸(豬乸)掌握:
1-偷
2-呃
3-拐
4-騙
「蟍」害了! 你的「蟈」!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-8-14 10:31 AM 發表

仲有佢.......
正, 夠晒高清, 四圍send同send去警方facebook洗版

引用:
原帖由 ki2007 於 2019-8-13 09:34 AM 發表

到時就會扮睇唔到,毒媒就提都唔提。
如果是警方做,泛人會放過佢地。

回覆 引用 TOP

你開了一個商店. 你不滿意你媽不跟你的訴求辦事,所以要閙到所有街坊都知道,也把要過來你商店的客人甚至自己人都堵在門口.

大家都有眼見,所謂嘅和平示威,其實係一班喪心病狂暴徙响機場一幕又一幕嘅恐佈活動,電視清楚見到搗塞離境大堂,阻礙旅客辦理登記手續,無理脅持一名中國旅客及一名環球時報記者,更加毆打及非法禁錮他們,警察營救人質時亦被暴徒毆打,事情顯示暴徒非理性和平示威,全部失去理智及喪心病狂暴徒,並非大眾市民想見到,更加令人反感,人渣暴徒一定會受到法律制裁,大家拭目以待。

引用:
原帖由 cowmarket83 於 2019-8-14 11:20 AM 發表

你開了一個商店. 你不滿意你媽不跟你的訴求辦事,所以要閙到所有街坊都知道,也把要過來你商店的客人甚至自己人都堵在門口.
正無賴,全部趕出校,唔好再扮學生,全部都是犯人

回覆 引用 TOP

有班乞兒香港先唔安全,玩完機場就比全世界都知乞兒仔既無腦同無恥,X佢老母

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-8-14 11:29 AM 發表

大家都有眼見,所謂嘅和平示威,其實係一班喪心病狂暴徙响機場一幕又一幕嘅恐佈活動,電視清楚見到搗塞離境大堂,阻礙旅客辦理登記手續,無理脅持一名中國旅客及一名環球時報記者,更加毆打及非法禁錮他們,警察營救人質時亦被暴徒毆打,事情顯示暴徒非理性和平示威,全部失去理智及喪心病狂暴徒,並非大眾市民想見到,更加令人反感,人渣暴徒一定會受到法律制裁,大家拭目以待。
10084 ...
環球時報啲狗記者喺香港俾人打有乜唔啱?底死!

4大超級武器已全部被搓乸(豬乸)掌握:
1-偷
2-呃
3-拐
4-騙
「蟍」害了! 你的「蟈」!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]