• 瀏覽: 84,267
  • 回覆: 890
  • 追帖: 3
+120
還牠屁眼

成班暴徒,好似好正義!其實成班仆街

痴9線,打人打到死甘濟

還佢考母

push

引用:
原帖由 kken168 於 2019-8-14 08:41 AM 發表
成班暴徒,好似好正義!其實成班仆街
這班仆街不可饒恕,綁架阻止人離開遊客,幾十個人圍住打,送去監牢

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2019-8-14 12:29 AM 發表
好難想像hk人以前被話文化水平高,高質,原來當中也含有瘋狂的人。不是大陸以前文化低才會文革,是人的天性問題。
文化水平高係吹出來啫,大學畢業都係7下7下,香港教育水平不留都係低

引用:
原帖由 前期藍色馬 於 2019-8-14 07:47 AM 發表

豬隊友暴你黃衛兵的眼; 就應該找豬隊友問責!不是去機場生事!
用呢個藉口, 就可以去機場生事! 而家亦只可以以暴易暴!速戰速決!

引用:
原帖由 一年好運(2) 於 2019-8-14 08:58 AM 發表

文化水平高係吹出來啫,大學畢業都係7下7下,香港教育水平不留都係低
54運動,文革,64,曱甴...每次都是年青一代攪出來。。青年人真的容易被人利用

push

成日叫人還眼,第一,無人叫個示威者女仔企係個警局出面,明知啲示威者係咁掟氣油彈,個女仔自己都要負返責任啦,邊個叫你跟埋個班示威者一齊犯法,第二,關個機場鬼事,遊客來香港玩,你地班示威者不停嘈,又講哂粗口咁,不停迫人聽你地意思,又講到自己幾慘,但你地做埋啲野跟本令遊客覺得你地好煩,一有遊客覺得意見不合就圍埋唔比人走,一定迫人覺得你地做法係啱,唔聽嘅就郁手郁腳,重好意思叫還眼,你班示威者做埋啲野跟本就犯法

尋日個遊客講得啱,叫班示威者返去工作啦,思想太膚淺,呢啲咪比人笑囉,比外國人笑你班香港人,做埋啲野跟本就幫唔到件事,成日放到啲野咁大,啲示威者點解受傷,又唔講下佢地之前做過啲咩事先啦,所以示威者比人打係正常,因為示威者都打普通市民,不停阻塞交通,市民渣車想過就掟難人地部車,又成班人捉市民嚟打,呢啲點解又唔講

引用:
原帖由 賤種社工王 於 2019-8-14 05:10 AM 發表

基妻杰的狗

打你暴徒老母全家後,講sorry冇事??