• 瀏覽: 84,263
  • 回覆: 890
  • 追帖: 3
+120
引用:
原帖由 後天粉紅的水樽 於 2019-8-13 06:06 PM 發表
我又唔明,警察點解唔拉人
成班黑衣點拉,仲有今多外國人,根本舉步難行。Hong Kong is game over !

睇新聞,成班黑衣真係7出國際。。。。阻人入禁區都得

呢啲傻仔真系好搞笑,兵荒馬亂嘅地方刀槍無眼,警察叫你哋走,暴徒咁ON9唔走,中左招又要警察還~~~
一開始暴徒就話要犧牲,到暴徒犧牲左只眼,又要人還~~~真系神又系你,鬼又系你~~死暴徒全家產

出 軍隊 保護 機場暢通啦

睇睇班航空界罷工既人仲支唔支持落去 日日冇工開 航班不停取消 國泰又不停燒緊錢 股價跌至3年新低 🤭🤭 可能最後被迫放冇薪假

引用:
原帖由 doublebird2014 於 2019-8-13 06:08 PM 發表

有晒證據都仲死撐唔係警察做
有嗮證據又唔報警

引用:
原帖由 lazyboy888 於 2019-8-13 06:00 PM 發表
再比班仆街玩落去,香港真係玩完,你班黑衣仆街知唔知咩叫出入境自由,阻住唔比人離境咁離譜。
呢d就叫民主自由,呢班仆街唔死無用,明天鬼節,希望鬼大哥幫幫手搞掂班仆街🤣

社會既垃圾,只懂破壞。

引用:
原帖由 szdlyw 於 2019-8-13 06:08 PM 發表

成班黑衣點拉,仲有今多外國人,根本舉步難行。Hong Kong is game over !
非法就係非法,係咪黑社會以後甘圍機場都唔拉得啊

引用:
原帖由 車站花色神童 於 2019-8-13 06:07 PM 發表

機場應該搞唔得耐喎
交通費都好貴吓
咁咪睇下班示威者無交通費先定全香港仆街先囉.

班衷心病狂嘅賣港賊
收左黑💰, 蓋住良心嘅乞衣獣

引用:
原帖由 jjjjjm 於 2019-8-13 06:07 PM 發表
班乞兒好無賴,成班冚家鏟去仆街死啦
林奠最無賴, 行政不公, 而家所有問題都係佢搞出嚟.

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2019-8-13 06:08 PM 發表
呢啲傻仔真系好搞笑,兵荒馬亂嘅地方刀槍無眼,警察叫你哋走,暴徒咁ON9唔走,中左招又要警察還~~~
一開始暴徒就話要犧牲,到暴徒犧牲左只眼,又要人還~~~真系神又系你,鬼又系你~~死暴徒全家產 ...
這叫黃絲邏輯,歪理連篇!總之,公佢贏,字你輸!!

你班扑街冚家產/
暴走女只眼係還俾我地架/

引用:
原帖由 後天粉紅的水樽 於 2019-8-13 06:07 PM 發表
根本係非法集結,點解唔可以拉人,有咪理由阻人登機。
咪拉囉, 係機場放TG, 見人就扑囉, 睇下有幾多遊客中招.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]