• 瀏覽: 84,265
  • 回覆: 890
  • 追帖: 3
+120
白痴個位點射呀!你打gta當真呀!

引用:
原帖由 MBAPPE 於 2019-8-13 10:08 AM 發表

保你老味咩,白痴仔
前面有保護又點呀,重點係條女點樣企呀on9,訓醒未呀
你仲未明點解差佬未敢落定論既原因
布袋彈阻力低打出線性邊可能咁準!真子彈都唔一定中你 on 99。

和你飛丫喇
我轉左去寶安上機好耐喇

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2019-8-13 08:58 AM 發表
【明報專訊】昨日有逾1萬人響應網上號召到機場集會,抗議警方周日濫用武力驅散示威者,人潮甚至擠滿離境大堂,機場一帶交通大擠塞;機管局下午以機場運作嚴重受阻為由,宣布取消昨午至今晨6時前所有餘下航班,視乎機場恢復情況,今早6時起重新編配航班。機場網頁顯示,昨日及今日有近300航班受影響而取消。有網民再發起今日到機場集會。

https://fs.mingpao.com/pns/20190813/s00 ...
還眼? 應該問豬隊友攞囉。。。

引用:
原帖由 MBAPPE 於 2019-8-13 09:24 AM 發表

還你老味隻眼咩,依家水落石出啦咩?
水落石出你會唔會公開道歉?

真是要解決的黃c空管

引用:
原帖由 大頭忠 於 2019-8-13 10:12 AM 發表

布袋彈阻力低打出線性邊可能咁準!真子彈都唔一定中你 on 99。
講緊條女當時點企呀
側身企,背住企,又一樣呀on9?
乜撚野叫邊可能咁準呀,機會高定低,你知條撚咩
屌你老味,當你自己係專家呀

引用:
原帖由 MBAPPE 於 2019-8-13 10:08 AM 發表

保你老味咩,白痴仔
前面有保護又點呀,重點係條女點樣企呀on9,訓醒未呀
你仲未明點解差佬未敢落定論既原因
自己打 gta 就當真以為自己識on 99 繼續打機自 hi啦

引用:
原帖由 H叔 於 2019-8-13 09:21 AM 發表
如果最後查到係暴徒射,到時就真正柒出國際
所以佢地咪要消滅証據;
插贓嫁禍,
拒絕報警,
再搵毒果 PS 高清彩色嫁禍相片, 同埋黑白相片...
仲要超過 24小時後先話翻查得出...

不過, 已經足夠... 對於嗰班仲會白痴到上街O既人...
已經好足夠...

引用:
原帖由 dj408 於 2019-8-13 10:09 AM 發表
未有暴政衹有暴民!
正確😙

引用:
原帖由 竣天 於 2019-8-13 10:15 AM 發表

水落石出你會唔會公開道歉? ...
我做乜要道歉?
早上10點幾,你都未訓醒?

引用:
原帖由 大頭忠 於 2019-8-13 10:16 AM 發表

自己打 gta 就當真以為自己識on 99 繼續打機自 hi啦
唔敢答我呀,死傻閪
答我問題啦on9

引用:
原帖由 MBAPPE 於 2019-8-13 10:15 AM 發表

講緊條女當時點企呀
側身企,背住企,又一樣呀on9?
乜撚野叫邊可能咁準呀,機會高定低,你知條撚咩
屌你老味,當你自己係專家呀 ...
你自己攞豆袋同石扔25m以外地睇下分別咪知攞!

網上話班友今日再玩過,仲想日日玩,怎辦?政府有無後著?在大門站防暴警察,夠鐘人齊截交通是否可行?之後大舉拘捕。

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-8-13 09:19 AM 發表
警黑合作,無法無天!
暴徒橫屍街頭俾警察打死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]