• 瀏覽: 84,172
  • 回覆: 890
  • 追帖: 3
+120
引用:
原帖由 AATCF 於 2019-8-13 02:45 PM 發表

我睇了沒找到你相關回應~

不如我第四次提問,你認為刻意擾亂交通,影響別人生活這是自私自利做法嗎~
咁你老襯。

引用:
原帖由 後天粉紅的水樽 於 2019-8-13 02:45 PM 發表

黑衣好開放。。。。開放到縱火打人塞路塞機場塞地鐵。。。。再要點開放呢,殺人嗎?
切勿在香討煽惑煽動他人作暴動行為。

引用:
原帖由 AATCF 於 2019-8-13 02:46 PM 發表

你沒膽量回答問題~
這樣你會高興點嗎?😂😂😂😂😂😂

曱甴革命。
害死香港。

引用:
原帖由 石叻 於 2019-8-13 02:50 PM 發表

這樣你會高興點嗎?😂😂😂😂😂😂
唔係叫你答我高唔高興呀~是叫你回答我第五次問你,你認為刻意擾亂交通,影響別人生活這是自私自利做法嗎~答啦天材

引用:
原帖由 石叻 於 2019-8-13 02:47 PM 發表

要你認同?😂😂😂😂😂
點敢啊,黑衣異於常人,點會需要其他人認同啊,妳班生物唔使食飯唔使交租,空氣中飄住民主兩個字就飽啦,仲需要認同?笑話嗎?

引用:
原帖由 石叻 於 2019-8-13 02:49 PM 發表

咁請你回答我第6次問你,你認為刻意擾亂交通,影響別人生活這是自私自利做法嗎~

而家已經係發洩,完全冇理由冇邏輯,個個好似撞邪咁。
機場癱瘓以為自己蠃咗,香港搞一搞唔見幾多錢?
經濟優勢要點至建立到?一個唔該破壞晒。
經濟差對政府有咩影響,高官一樣出糧,但普通市民就首當其衝。

引用:
原帖由 石叻 於 2019-8-13 02:49 PM 發表

妳班黑衣已經業績超標,連登係咪已經派著暴力爆燈獎比妳班黑衣。妳無份啊?

慘喇... 要還眼啊... 用彈叉想謀殺自己友個人渣暴民學棍要盡快走佬著草啊...

暴徒已經喪失人性 請愛好和平的朋友 多加小心 他們的末日就要到了 千萬小心暴徒大開殺戒 小心小心小心!

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-8-13 09:25 AM 發表
An eye for an eye.  今次政府PK鳥, 終於自食其果。  
你講機場?傻仔諗清楚先講啦?本來係機場搞係想俾外國人睇,但現在反而俾外國人明白暴徒所講嘅民主係害人害物。而且停機場美國唔使損失?叻仔

以為警方唔敢執法

黑金主席必須要賠償頭馬3000萬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]