• 瀏覽: 80,119
  • 回覆: 890
  • 追帖: 3
又係警察帶頭做

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 gakoduck 於 2019-8-13 11:51 AM 發表

旅客滯留機場瞓地下,你班黑衣就拍拍籮柚返屋企冲凉大覺瞓

-------------------------------------------------------

轉個頭又話向旅客派食物,搏好感?喂,邊個攪到個機場咁? 如果有個人捅完你一刀,再幫你止血,咁你係咪要比返個like佢同埋要講多謝

10078884 ...
關黑衣人咩事? 係林奠搞出嚟架.

回覆 引用 TOP

還?還咩!比自己豬隊友射盲就要人還,屎眼啱嗎?

回覆 引用 TOP

超過3000名國泰員工出來示威,
要求收破欠基金,
真係求仁得仁, 恭喜恭喜.

在8月5日全港「三罷」,國泰航空被指有超過3000名員工參加罷工,造成該公司多架航班被迫取消,嚴重影響正常營運。

國泰航空接二連三發生挺「反送中」的事件,引發中國強烈反彈。

左派港媒持續報導指控國泰航空有空服員參與暴動、到場聲援反送中機場非法集會以及在網路號召罷飛大陸航線,引發中國網民憤慨。

中國官媒還持續發文要求國泰航空表態,並揚言全面抵制該公司航班進入大陸。中國央企華潤置地公司率先響應,下令員工出差不得搭乘國泰航空。

嚴謹流程,精密分析,冷靜觀察,沉著應付,善於守拙,隱藏實力,一擊即中。

回覆 引用 TOP

還眼??!!問邊個還先??!!
條女應該尋日做左手術架啦,如果係比差佬布袋彈打中,以現時香港醫護嘅染黄程度,仲唔舖天蓋地咁出嚟狂插差佬??!!莫非條女想保護差佬??!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 織田恭助 於 2019-8-13 10:19 AM 發表

網上話班友今日再玩過,仲想日日玩,怎辦?政府有無後著?在大門站防暴警察,夠鐘人齊截交通是否可行?之後大舉拘捕。
佢哋係非法集結,幾時安排到位就大包圍,全部拉不會再通知

回覆 引用 TOP

CLS

我係現代人

回覆 引用 TOP

無論從世界任何國家角度,警方政府嘅忍讓同耐性
根本就空前絕後
而家警方已明顯地加強力度
中國政府亦已經好清楚表達
半步不會讓
需知道中國絕對有條件輸掉香港,掉了不可惜
香港毫無條件甩掉中國
若勇武無為繼續不知進退,只進不退,繼續造謠生事
難保很快有第一滴血,之後絕對可以有無數滴血
這絕非危言聳聽

認罪只需一秒   悔疚會是終生
2011年倫敦暴動,當時英國首相卡梅倫說:
當你覺得自己年紀大到可以犯法,你也可以接受審判,接受刑責

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MBAPPE 於 2019-8-13 09:24 AM 發表

還你老味隻眼咩,依家水落石出啦咩?
既然未水落石出,咁嘈乜警察還眼

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

成班戇9仔,條女真係畀差人打盲隻眼仲會 鵪鶉縮埋唔出聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MBAPPE 於 2019-8-13 09:24 發表

還你老味隻眼咩,依家水落石出啦咩?
還 K老味隻眼C ,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 slimb 於 2019-8-13 11:52 AM 發表

777幾時先肯認錯,唔好再攪亂香港
錯在飯民同小黃dog..精同蠢人嘅分工造成亂港。

自己人做盲隻眼,但叫人還,究竟係咪乜道理?

回覆 引用 TOP

柒頭暴徒,出得嚟行唔通唔使還啊?怨自己點解做暴徒啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天的春卷 於 2019-8-13 12:13 PM 發表

錯在飯民同小黃dog..精同蠢人嘅分工造成亂港。
始作俑者係蠢人777

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]