• 瀏覽: 8,226
  • 回覆: 36
+3
好撚好笑,唔知邊個發啲假消息話差人會入機埸,搞到斑義士要咁狼狽逃走

經過禽晚,班義士唔好話見到,一聽到話有差人已經瀨屎,要由機埸步行出東涌

而家只係有膽去恰港鐵職員

成件事係借台灣不幸事件抽水。

農歷七月,所謂義士成身黑衣,自然有莫名的心理壓力。

你咪話唔驚,依家d差人同7仔一樣,梗有一間喺左近 分分鐘坐喺你格籬

引用:
原帖由 siuming1979 於 2019-8-13 02:22 AM 發表
好撚好笑,唔知邊個發啲假消息話差人會入機埸,搞到斑義士要咁狼狽逃走

經過禽晚,班義士唔好話見到,一聽到話有差人已經瀨屎,要由機埸步行出東涌

而家只係有膽去恰港鐵職員 ...
hahaha

正正式式~~
柒出東涌!

引用:
原帖由 beelzebub 於 2019-8-13 04:17 AM 發表
你咪話唔驚,依家d差人同7仔一樣,梗有一間喺左近 分分鐘坐喺你格籬
咁驚就借尿遁啦

泛民賣港賊竟然要🇭🇰政府政治解決?
現在政府就從政治拘留地方開始了。
重温當年港英政府政治部的拘押地點。

政治用刑迫供是少不了,美國拘押 恐怖分子 用刑更加嚴苛。
傻人講政治,數吓自己有幾多政治籌碼先啦!
靠大耳窿卡數咪等死囉!
總之將議會議決的問題放在暴力街頭,再化作政治問題。
咁就祝你好運🙏🙏🙏

https://zh.wikipedia.org/wiki/域多利道扣押中心

布袋彈被....眼罩攝住?袋內鋼珠應破袋而出傷人!
袋內有好多粒細小鋼珠,但傷口又點只得一個!

布袋彈,又稱豆袋彈、布袋鉛彈、沙包彈、鉛袋彈,是由布包裹多粒體積細小的鉛珠,由霰彈槍所發射做為一種專門防暴鎮壓和控制群眾用途的彈藥類型。因自動射擊,所以豆袋彈有著非常大的動能,卻不會直接使人死亡。此彈藥的初速低,不符合流線和多被滑膛霰彈槍所使用,故精準度較低。 維基百科

GG

引用:
原帖由 siuming1979 於 2019-8-13 02:22 AM 發表

控以往暴力和平示威習慣,人哋只係要趕尾班車返屋企。

成班智障

引用:

黑衣人癈到一個點。柒出國際。

引用:

「萬人圍機場」
坐晒喺度
然後天係咁叫人走

因為尋日機場有一半以上唔係專門示威者。佢地知情條女眼受傷。就不問情由入警察數。就一齊去叫還眼。但聽到警察清場就驚。因為佢地只請了一日假。俾人拉左就慘啦。

唔好意思都係我唔好!尋日一時多手係連燈放咗少少流料做咗散水撚,點之佢地咁大反應。
不過真係幾好玩。

致黑衫,人生不作虧心事,半夜搞門也不驚

借死人不公義事件抽水抽到農曆7月,真係收手啦。

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]