• 瀏覽: 8,031
  • 回覆: 39
  • 追帖: 1
佈袋彈 係咪發出去就係沙袋咁? 射中係咪會爆珠出黎?

威力同咩距離先可以穿得到膠眼罩?

就算真係警察射到又點?刀劍無眼,暴徒預左要還

引用:
原帖由 whitedino 於 2019-8-13 01:12 AM 發表

拿傷者個眼罩去檢查便知真枂,如果真係警察射中為何一小人拿出來公開展示

rape her when she is down.    This bitch is just a roach.

救護人員到場即時除眼罩果陣,眼罩上面係乜都冇,個袋係後加!

引用:
原帖由 CCjan 於 2019-8-13 07:13 AM 發表
救護人員到場即時除眼罩果陣,眼罩上面係乜都冇,個袋係後加!
黃色消防救護,仲唔掉咗咩!千載難逢機會屈警隊

引用:
原帖由 whitedino 於 2019-8-13 01:12 AM 發表

其實係咪用雷鳴登發射?
雷鳴登好似無來幅線,所以射程不遠,準確度低

有無可能好似片中人咁?

引用:
原帖由 montejo 於 2019-8-13 07:28 AM 發表

黃色消防救護,仲唔掉咗咩!千載難逢機會屈警隊
黃妓者有片。
先唔論救護黃唔黃,救護嘅工作係處理傷者唔係搜證

引用:
原帖由 CCjan 於 2019-8-13 07:45 AM 發表

黃妓者有片。
先唔論救護黃唔黃,救護嘅工作係處理傷者唔係搜證
如果係身上物品或和傷勢有關,救護會全放入膠袋一起入院

引用:
原帖由 montejo 於 2019-8-13 07:48 AM 發表

如果係身上物品或和傷勢有關,救護會全放入膠袋一起入院
咁要考盧埋救護嘅感受,當時咁嘅情況下曱甴們會私自扣起証據去屈警察,俾你係救護,你夠膽0係一大堆曱甴群中取走證物嗎?

出黎暴動受傷要問責討回公道?

引用:
原帖由 CCjan 於 2019-8-13 09:34 AM 發表

咁要考盧埋救護嘅感受,當時咁嘅情況下曱甴們會私自扣起証據去屈警察,俾你係救護,你夠膽0係一大堆曱甴群中取走證物嗎?
呢個當然

引用:
原帖由 montejo 於 2019-8-13 09:44 AM 發表

呢個當然
所以先不論救護消防黃唔黃,要設身處地考慮他人難處

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]