[政治討論] 暴徒被射爆眼的真相(有最新相片)

佢自己堅持唔報緊肯定身有屎
分分鐘就佢隔離嗰個隊友

如果係差佬做,仲唔九百幾個記者
去咬住差佬唔放咩?
一個月頭條都得啦!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 sillysuie 於 2019-8-13 12:21 AM 發表

你信嗎?
又一張唔同嘅相

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimjim2046 於 2019-8-13 06:39 PM 發表

當然知道啦,我意思係如黃屍有証據,去否定傷勢係由豬隊友做成,或者可以証實係由布袋彈做成,一定會自己主動公開証明去指死警察,暫時未見發生! ...
以佢地既作風、第一時間開記招啦!仲唔大大聲話警察咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sillysuie 於 2019-8-13 12:30 AM 發表

他們的真相
呢張相係眼罩近耳果邊穿出黎, 另一張係近鼻位穿出黎...

邊張係真?

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2019-8-13 07:47 PM 發表

尋晚同老闆食飯,同枱有位老人家同酒樓經理吹水,傾完一輪,經理明顯係撐政府,但老人還未表態,然後經理問老人:「依家學生搞到咁亂點解決好?」

老人淡定說:「送中法無問題,想送中就拎藍色身份証,唔想就拎黃色,第時犯罪藍色就返大陸審,黃色就係香港審,睇下邊個願意返上去囉。」
最後老人就笑問經理你想拎咩色身份証呀?經理一面尷尬向大家笑一笑,連回答的勇氣都沒有就行開了。

現實就是好多呢類人,盲撐政府, ...
佢理解錯左,只有在中國犯法,中國才會要拉人回去審!
即使是銅鑼灣書店,你睇清楚拉人的地方,佢的行為,才做結論,如果不是被錢蒙蔽了理智做蠢事,基本上這些人無事。
但其實有一點最重要的,就是,有人在美國境內/外,並沒有犯過任何美國法律,但美國可以將這些人拉去美國受審判,點解無人覺得這才是最恐怖?

引用:
原帖由 sillysuie 於 2019-8-13 12:21 AM 發表

你信嗎?
好混亂,睇左廣告片做測試,話可以抵受到好大衝擊!
是不是應該向海關投訴,另受害者要向廠家索償?
係美國公司黎,就小小地要求十億美元健康賠償,另加上十億美元精神/人生樂趣賠償,十億美元生活水準賠償,十億美元工作收入賠償。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

又老屈警察

回覆 引用 TOP

利申立場我偏藍 , FB 黃藍group 我都有睇 , 黃藍group當然鋪天蓋地用唔同物證去證明自己啱 , 對方錯 。

黃的理據係 :

https://www.facebook.com/kei61990/videos/1133103696876152/

https://www.facebook.com/davidtlchow/videos/10156894144862961/

藍group的理據係 :

https://www.facebook.com/leo.law.716/videos/1647582862043124/

https://www.facebook.com/SaluteToHKPolice/videos/633376567149284/?v=633376567149284

附件

6.jpg(34.39 KB)

2019-8-13 08:41 PM

引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-8-13 09:43 AM 發表

釘書釘咁多議員抽水,點解今次冇議員抽水?!?!
今次議員笠水

布袋彈d珠係好細粒,而傷者傷個位成粒波子咁大粒,另外由警局射出的鋼珠是超級鋼珠,內藏衛星導航無火U轉,專打爆眼睛,記著一定必中眼睛(不要問只要信,否則如現場幾十幻記者集體失底片,集體壞攝影器材)

日本數十年前,利用二代核電原料棒製造出數以噸計核彈濃縮(足列裝千支核武)大部分存放在福島核電廠的涷水池內!(也就是日本不接受美國5t硼酸主因)而現在的福島輻射物是主要是軸239U,240U,洩漏單位32億,衰變期分別係6,500年及2,4000年.現在日本農糧食品都是帶輻射性...祝君好運!
比乜野打傷,醫院一驗就清楚啦,冇得9吹。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

天 安門中槍頭盔 咪又係咁
看圖作文

見利開眼 見害失明 法治香港 律師無敵
民主霸權 市民難敵 記協女士 可恥公敵
公民賣港 不餘遺力 只要民主 不要民生
香港未日 指日可見

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。