[政治討論] 暴徒被射爆眼的真相(有最新相片)

暴徒被射爆眼的真相(有最新相片) E-mail 此主題給朋友

你信嗎?

熱賣及精選
他們的真相

附件

mask2.jpg(26.1 KB)

2019-8-13 12:30 AM

佢地話要保護証物

好高清

回覆 引用 TOP

位置不對,呢個位只能打中臉與鼻翼位,應該PS過,但經過昨晚發生警察拉人後先知,我地叫暴徒做曱甴是錯,又熘彈槍,又氣油彈,又成隊full gear team ,又有核心成員,開頭以為不懂世界嘅學生,原來全都訓練過,以後叫佢地HKTS,HK terrorist state,升呢。

引用:
原帖由 十大惡人 於 2019-8-13 01:15 AM 發表

位置不對,呢個位只能打中臉與鼻翼位,應該PS過,但經過昨晚發生警察拉人後先知,我地叫暴徒做曱甴是錯,又熘彈槍,又氣油彈,又成隊full gear team ,又有核心成員,開頭以為不懂世界嘅學生,原來全都訓練過,以後叫佢地HKTS,HK terrorist state,升呢。 ...
公道d,打過來撞落個罩,個罩都會移位吧,打到其他位置都正常嘅,除非傷口遠得太誇張。Anyway,布袋入面唔通係鋼珠?點解唔提告呢……耐人尋味………

引用:
原帖由 hkichi 於 2019-8-13 01:23 AM 發表

公道d,打過來撞落個罩,個罩都會移位吧,打到其他位置都正常嘅,除非傷口遠得太誇張。Anyway,布袋入面唔通係鋼珠?點解唔提告呢……耐人尋味……… ...
布袋彈d珠係好細粒 呢個傷者傷個位成粒波子咁大粒 同埋 警署係佢中槍位置 巴士燈箱後面 佢係燈箱前面 中彈 曉轉彎咩

回覆 引用 TOP

好大機會是P, 想谷班傻仔明日再出來

請報警,及公開x光片。

如果真係比警察射到咁 我唔信佢地唔擺證據岀黎告警察

https://youtu.be/T7KiIm763o4
奇怪呢隻曱甴比布袋彈打中一D事都冇

如果係屋企人仲唔出來嘈,搞大件事咩,冇腦! 依家聲都唔聲,孤兒都有監護人㗎!

引用:
原帖由 961212 於 2019-8-13 07:54 AM 發表
https://youtu.be/T7KiIm763o4
奇怪呢隻曱甴比布袋彈打中一D事都冇
食得好應
阿佘好槍法

引用:
原帖由 sillysuie 於 2019-8-13 12:21 AM 發表

你信嗎?
如果係真,3M眼罩可以收皮,
個設計係工業用架,
布袋都打穿搵鬼賣。

個眼罩都唔同啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。