睇你班舐共撚樣仲有咩講



引用 TOP

被引用(43)
抵L死! 自己拿黎!


引用 TOP

莫講唔係布袋彈,就算係,都係係班打靶,仆街畜牲,罪有應得呀!心腸咁惡毒,警察收唔到你班打靶仆街,天收你呀!你俾心機做多d衰野啦!睇你幾時報應


引用 TOP

https://www.facebook.com/5219493 ... 5107447&sfns=mo
收手啦 又推啲無知市民去死
🙄🙄🙄



引用 TOP

P圖,講完。


引用 TOP

On9,都成年人啦,做任何野之前都要諗後果.尤其佢係做緊違法野,唔好講話佢今次盲左,就算佢死左,我都只可以講‘路自己揀,死左唔好喊’


引用 被引用(1) TOP

王喜都講明打警局有咩後果 無人叫佢行埋去喎。做得犯法行為預咗有咩後果。


引用 TOP

有呀!原來有線新聞剛剛在埸!影到全程!有片!有聲!仲有時間!片中話係猪隊友射的!


引用 TOP

死曱由,推乜L呀你,dllm!!


引用 TOP

你班奶閪又有乜野講?


引用 TOP

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
不嬲都觉得无问题。 打中又点?都唔知起乜控。 on撚鸠


引用 TOP

係囉!唔報警嘅?🤔


引用 TOP

非常痛心難過,點解要射頭?
「射手 射腳 甚至身體…」唔得嘅?
事件足以反映林鄭月娥的政府是如何殘酷
誓要將香港人置之死地而後快⋯⋯個心好唔舒服



引用 被引用(4) TOP

共產黨第一個捉佢哋入教育營


引用 TOP

伸延閱讀
 44 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。