• 瀏覽: 450,743
  • 回覆: 3,227
  • 追帖: 26
+432
師兄好提議, 還珠牆!
引用:
原帖由 KOCQ 於 2019-9-9 02:16 PM 發表
黑黃有含濃牆;
市民可以响各主要E院整番道~還珠牆

引用:
原帖由 carters 於 2019-9-9 02:18 PM 發表
師兄好提議, 還珠牆!
佢哋既然扑爛地鐵,要求交出CCTV; 相對下, 真.市民亦可以跪求醫院/醫管局公開醫療報告?!?!

**切記~不要破壞醫院設施. 不要阻礙病患就醫**

點解唔比警察查呀暴徒身有屎?

有證據就光明正大 堂堂正正去報警!

閃閃縮縮上網發d閪圖閪片有撚用咩!

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-9-2 04:01 PM 發表

點解人地要公開?

而家現場證據已經好清楚,打穿護目鏡物體同布袋彈吻合,
現場亦只有布袋彈有能力打穿護目鏡。
唔公開?咁你唔報警點解要有人理你?

同你條垃圾係屋企比呀媽打一鳩樣

以私隱為由拒絕公開,涉及刑事罪案都可以抗辯嗎?
律政司可以告相關傳媒嗎?
引用:
原帖由 KOCQ 於 2019-9-9 02:24 PM 發表
佢哋既然扑爛地鐵,要求交出CCTV; 相對下, 真.市民亦可以跪求醫院/醫管局公開醫療報告?!?!
**切記~不要破壞醫院設施. 不要阻礙病患就醫** ...

引用:
原帖由 carters 於 2019-9-9 02:07 PM 發表
出來行預咗要還, 找數時間不遠了.
可能找咗數喇,幕後攪手,如果唔係唔驚佢爆大鑊?

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-8-12 11:37 PM 發表
之後
呢2張相都唔同一張泥地,一張石矢地,假的

引用:
原帖由 摘星奇緣 於 2019-8-12 11:32 PM 發表
睇你班舐共撚樣仲有咩講

唔理係警方做成示威者做成,只想知道真相

引用:
原帖由 lovewai2 於 2019-8-12 11:31 PM 發表
警方8.11於多區驅散示威者,全城關注昨晚約7時於尖沙嘴一帶的中彈少女,她右眼部中,極可能永久失去視力。警方今日舉行例行記者會,多番被追問當時少女做了甚麼,以至警方要向她頭部開槍。警務處助理處長(行動)麥展豪指警方亦於昨晚在電視上留意到這個受傷少女,但就目前的電視及社交媒體資料,暫不能確定爆眼少女受...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
咁堅就公佈醫療報告啦 笑撚死班藍絲😂

警察好似拎到醫療報告

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]