• 瀏覽: 450,716
  • 回覆: 3,227
  • 追帖: 26
+432
又爆埋個西

引用:
原帖由 carters 於 2019-9-3 06:30 PM 發表
而家未經證實, 一班人就叫警察還眼好似有違科學精神哦, 又好似某些人未經獨立思考就偏聽偏信.
萬一被人老點做咗傻仔.....

咁警察就勤力D快D查清真相囉,還自己一個清白吖嘛,仲賴乜賴物,俾人懷疑係抵死啵~

引用:
原帖由 carters 於 2019-9-3 06:30 PM 發表
而家未經證實, 一班人就叫警察還眼好似有違科學精神哦, 又好似某些人未經獨立思考就偏聽偏信.
萬一被人老點做咗傻仔.....

幾日前唔再見啲醫護講還眼,難道另有內情?

引用:
原帖由 ban917 於 2019-9-3 08:10 PM 發表

咁警察就勤力D快D查清真相囉,還自己一個清白吖嘛,仲賴乜賴物,俾人懷疑係抵死啵~
真好笑,咪問咗醫院攞報告睇吓係點傷法囉,而家係醫院左拖右拖,唔敢公布傷勢原因
黃絲最叻就係隱瞞真相,不停歪曲事實

引用:
原帖由 zhangan 於 2019-9-3 08:42 PM 發表

真好笑,咪問咗醫院攞報告睇吓係點傷法囉,而家係醫院左拖右拖,唔敢公布傷勢原因
咁即係醫院嘅問題啦,關乜受害人事先~藍絲就係無人性地亂up!仲有呀,而家係法庭搜令有問題,有咩事由法庭決定囉,又賴乜屎呢?係咪差人自己身有屎,驚係自己人誤傷人哋,推三推四吾肯去查呀?

提示: 違規內容已被屏蔽
警察有調查權,有拘捕權,有打人權,仲有向法庭申請埋搜令,咁都仲要做吾到野係咪廢先?!定係特登吾做野賴屎賴尿呀?

引用:
原帖由 zhangan 於 2019-9-3 09:53 PM 發表

黃絲最叻顛倒是非黑白,警方呼籲報警可以立案查,你爆眼女又唔肯報警,到問醫院攞報告黃絲醫護醫又唔肯畀出嚟,跟住嘈警察唔查,咁都有得瀨警察,黃絲無恥狗真係無敵 ...
警察有調查權,有拘捕權,有打人權,仲有向法庭申請埋搜令,咁都仲要做吾到野係咪廢先?!定係特登吾做野賴屎賴尿呀?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-9-2 06:36 PM 發表

意唔意外唔知,不過從未有一個人(包括警察)有話佢搞事。

而佢為布袋彈所傷,就係鐵一般事實。
是不是已經核實是布袋彈所傷?

引用:
原帖由 HelloKaman 於 2019-9-4 10:51 AM 發表

是不是已經核實是布袋彈所傷?
根本無証實係布袋彈。

總之, 真相未明!
引用:
原帖由 stoneless 於 2019-9-3 08:37 PM 發表
幾日前唔再見啲醫護講還眼,難道另有內情?

只能說未有實證或者說證據薄弱, 張相而家冇人再提?
引用:
原帖由 ban917 於 2019-9-3 09:42 PM 發表
咁即係醫院嘅問題啦,關乜受害人事先~藍絲就係無人性地亂up!仲有呀,而家係法庭搜令有問題,有咩事由法庭決定囉,又賴乜屎呢?係咪差人自己身有屎,驚係自己人誤傷人哋,推三推四吾肯去查呀? ...

真相沉落海底.......

吾報警備案調查,失蹤左係到吹

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]