• 瀏覽: 450,740
  • 回覆: 3,227
  • 追帖: 26
+432
真係好大機會, 佢地比得錢的話,
我係條女都屈硬你,
你唔比我就爆料,
反正佢又無親身講過乜野說話,
擺明最出收錢唔出聱都唔係犯法的

西瓜,西瓜, 我要睇真相.

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-9-2 06:36 PM 發表

意唔意外唔知,不過從未有一個人(包括警察)有話佢搞事。

而佢為布袋彈所傷,就係鐵一般事實。
你表達能力係咪有問題,自己形容到意外咁,但又答唔知係唔係意外

仲有你又唔係親眼見到警察射佢

佢冇戴眼罩,隻眼有粒大彈珠,都係鐵一般事實

引用:
原帖由 damonling 於 2019-8-13 04:14 PM 發表

咁你報咗警未呀?怕告報假案被拉?
今日又學到野啦! 原來受害人吾報案警方係吾查架! 咁香港殺人都吾會拉,原因係死者吾報警! 師兄好野!

直播同相吾同.假相.屈警方

警察查緊, 係事主和醫管局不合作話"不信任警方"哦.
引用:
原帖由 ban917 於 2019-9-3 12:09 PM 發表
今日又學到野啦! 原來受害人吾報案警方係吾查架! 咁香港殺人都吾會拉,原因係死者吾報警! 師兄好野!

叫主診醫生公開傷勢

係咩所傷先啦 

引用:
原帖由 ban917 於 2019-9-3 12:09 PM 發表

沒有原告查什麽?正一法盲?問下受害者點解唔敢報案仲好啦!

引用:
原帖由 carters 於 2019-9-3 01:47 PM 發表
警察查緊, 係事主和醫管局不合作話"不信任警方"哦.
哦, 咁即係同有冇報警無關 la ~

引用:
原帖由 damonling 於 2019-9-3 02:47 PM 發表

沒有原告查什麽?正一法盲?問下受害者點解唔敢報案仲好啦!
你照下鏡睇下邊個係法盲先啦~香港警察調查罪案吾洗受害人做原告gar, 係特區政府做起訴人。

引用:
原帖由 ban917 於 2019-9-3 03:14 PM 發表

你照下鏡睇下邊個係法盲先啦~香港警察調查罪案吾洗受害人做原告gar, 係特區政府做起訴人。
點解你避談受害人唔報警?你講呀?

引用:
原帖由 damonling 於 2019-9-3 03:16 PM 發表

點解你避談受害人唔報警?你講呀?
都話左吾洗佢報警gar ! 警察本身就有權調查, 你吾只係法盲,睇黎仲係文盲啵~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]