[本港新聞評論] 【逆權運動】有片為證!少女爆眼一刻 布袋彈插實護目鏡

引用:
原帖由 kamtlai 於 2019-8-13 12:30 AM 發表

俾片啦!p圖!壞人愛作假!
Post 左片,自己睇

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 richardli008 於 2019-8-13 12:29 AM 發表

有線實時傳播點解無毒果布袋,立場個幅又同毒果完全唔同卡住眼罩方式既?
各有各p......🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 馬友仔 於 2019-8-13 12:27 AM 發表

失去了良知, 繼續用假新聞呃人呃自己都唔會覺得有問題.
中國咁多毒奶粉, 假疫苗, 假食品, 都係因為人失去良知, 認為金錢利益更加重要
所以再同依班沒有良知的活死物辯解都係徒然 ...
係囉 造假奶粉既唔拉 反而去拉上訪去告造毒奶粉既人告佢尋釁滋事 根反冇皇法只有黨法

回覆 引用 TOP

NOW新聞 系冇野插住嫁WO , 甘邊個改圖連片都唔可以信,  是但一邊連條片都改埋, 直接NOW電視過我睇 1.57定鏡唔多覺有呢樣野, 但點解系FACEBOOK甘高清有野插住
https://youtu.be/Ik5v849A76A

警告左幾百次仲留係度,風險當然有啦,市咩民,唔好再抹黑。

其實等驗傷吧,問題咁大件證物去左邊

而家D示威者真係好聽話,叫你跳閘你跳,叫你拖手玩人鏈你拖,叫你叫口号你又叫,叫你罷課你又罷,叫你阻地鐵你又阻,好似自己唔識唸野禁,就黎有人話食屎抗暴政都有人去食
布袋彈 comes from HK police!

黑玫瑰
叫隻臭雞承認參與暴動,坐返七年,再搵律師,向政府追討賠償!!

無錢!睇吓美贊臣賣奶粉比大陸仔,定賣比你?!
試吓叫民主口號,講下人權,又睇下美贊臣會唔會送奶粉俾你!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovewai2 於 2019-8-12 11:31 PM 發表

警方8.11於多區驅散示威者,全城關注昨晚約7時於尖沙嘴一帶的中彈少女,她右眼部中,極可能永久失去視力。警方今日舉行例行記者會,多番被追問當時少女做了甚麼,以至警方要向她頭部開槍。警務處助理處長(行動)麥展豪指警方亦於昨晚在電視上留意到這個受傷少女,但就目前的電視及社交媒體資料,暫不能確定爆眼少女受...
https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...

冰袖唔係黑色喎,點解嘅?有救護張相,袖同衫一隻色,但蘋果張相,冰袖淺色D喎,下次改好D啦,唔該

回覆 引用 TOP

出呢個post咪俾人屌囉!碌撚咁

回覆 引用 TOP

插實先假,
唔插實可信性反而仲高D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傲骨 於 2019-8-13 12:26 AM 發表

樓主果個唔係布袋,係你個春袋嚟架
https://m.facebook.com/SaluteToHKPolice/posts/3014795225228496

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 owen11223344 於 2019-8-12 11:56 PM 發表

師兄睇得好仔細
横眉冷眼

回覆 引用 TOP

又係講翻呢單 又要有請小鳳姐

「煞」暴徒 一定要佢地消失

註解:「煞」,意指兇神惡煞

「香」港遍地連儂牆
「港」真覺得好不祥
「已」員包庇錯立場
「死」路一條手尾長

回覆 引用 TOP

有咩講?咪抵L死囉!出去暴動唔使有風險?

主題標籤 #警務處
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。