請立刻廣傳!還警察清白,有線電視有片+開名醫護人員爆料

引用:
原帖由 300373 於 2019-8-12 09:00 PM 發表

其實最好就係醫管局出泥講咩做成受傷!
人地自己人幫自己人,人地仇警仇政府。澄清咗點樣號召百幻人今日“以眼還眼”佔領機場及今晚搞警總

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
其實見泛民班仆街冇追住嘈已經大概知道係邊個射啦!

RT

回覆 引用 TOP

醫管局無出泥講,當事人屋企又無,大家都知咩事啦!
但我覺得警方要調查,還警察同撐警市民一個公度!

回覆 引用 TOP

有缐電視片段清楚見到4分鐘裡面成條街冇一個警察,傷者同警署中間又隔咗塊巴士站廣告牌,警察子弾會轉彎?

RT

回覆 引用 TOP

從今日醫護搞嘅集會就知道真相,真係中槍黄醫護仲唔直指警謀殺,而唔係文宣企圖謀殺。
總之,唔偏黄就是罪,佢地做咩都係啱嘅!條女收黑金派錢叫人上前線係啱嘅!甚至姖殺人都啱,姖受傷就係中國、香港、警察、藍C嘅錯

附件

Screenshot_20190812-232527.png(503.89 KB)

2019-8-12 11:37 PM

回覆 引用 TOP

真相可能係佢整過容被人撞爆骨, 鬼知咩, 等新聞報咯

回覆 引用 TOP

呢只女甴曱傳聞姖職業伊院護士,義務做曱甴救援員,之前有相姖出糧俾黑衫。黃Ce十叫姖女義士,連佢哥妹都有出場,其實姖叫咩名呢?新聞都係冇名冇姓稱女傷者

附件

20190812_5e2e73262ad0a3ae8724pRuLtBKOGqR5.jpg(42.97 KB)

2019-8-13 12:00 AM

回覆 引用 TOP

人在做天在看

金錢不能代表一切^,^但能令您雍有一切^,^

回覆 引用 TOP

連登仔已整了假圖,又想屈人,班黃醫如果重有良知嘅,就企出來用醫學報告,講出真相!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MANSVERON 於 2019-8-12 07:44 PM 發表

https://www.facebook.com/PeopleOfHK/videos/439768030215575/
有無人fact check 到呢個Regina leung是不是真係醫護人員?

經過昨晚發生警察拉人後先知,我地叫暴徒做曱甴是錯,又熘彈槍,又氣油彈,又成隊full gear team ,又有核心成員,開頭以為不懂世界嘅學生,原來全都訓練過,以後叫佢地HKTS,HK terrorist state,升呢。

引用:
原帖由 十大惡人 於 2019-8-13 01:16 AM 發表

經過昨晚發生警察拉人後先知,我地叫暴徒做曱甴是錯,又熘彈槍,又氣油彈,又成隊full gear team ,又有核心成員,開頭以為不懂世界嘅學生,原來全都訓練過,以後叫佢地HKTS,HK terrorist state,升呢。 ...

余振強記念中學有專門訓練

RT

回覆 引用 TOP

拉個學生會會長都咁起哄,更何況你射盲人呢?現場無起哄即係唔關警察事啦

回覆 引用 TOP

其實e+女傷者內心非常內弱無助, 最好有中立人仕, 或較多民意支持的温和建制人仕, (至於警方或政府, 暫時不適當, 但可做準備隨時backup 任何合情合理要求), 出面協助佢, 幫佢渡過e+最徬徨時刻, 希望能打動到傷者, 最後最理想由佢親自說出真相。

打仗唔一定單單靠武力, 我文筆表達不太好, 但希望大家明我想表達乜嘢。
以理, 以德服人, 令敵人臣服, 都係对敵法之一, 現左呢個就係一個最好時機。
别被反中泛民搶佔先机!!!

回覆 引用 TOP

推。。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。