• 瀏覽: 39,488
  • 回覆: 328
  • 追帖: 2
+11
無可厚非,鬼叫個個帶曬口罩咩
咁混亂情況下,警察唔想拉錯無辜市民
絕對支持警察混入示威人群拉滋事份子

引用:
原帖由 johntt 於 2019-8-12 09:41 PM 發表

慢吓手呢條友係時代革命軍軍頭都似😎
坐完十年加X都唔知乜世界,可能一出監就送上西藏再教育

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2019-8-12 09:50 PM 發表

果然睇穿哂!!!
只係啲記者白痴啫,正常人都知警察會有臥底去搜集情報,以便拉人啦,咁都仲要問。

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-8-12 09:53 PM 發表

見正苦冇咁嘅意志力😂😂
係偷雞失敗

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-8-12 09:58 PM 發表

幻想劇情?!
比現實更精彩!

嘩嘩...有無間道㗎??今次輪到曱甴心惶惶,唔知左邊或右邊嗰個係laughing 哥.......

引用:
原帖由 香水格格 於 2019-8-12 10:04 PM 發表
我覺得係好好嘅,唔係等嗰啲暴徒首領可以咁容易走得到,呢班人先至係罪魁禍首。

引用:
原帖由 高達野性的小腸 於 2019-8-12 10:01 PM 發表

而家條女爆眼單野
條女屋企人應該講個真相出來

各位,我係尋日喺尖沙咀協助處理嗰個隻眼被射傷嗰位女傷者嘅醫護人員。我唔想受到良心譴責,所以要同大家講,我見個女傷者嘅傷勢,傷得十分嚴重,而且彈珠仍然喺個眼角與鼻樑之間,相信係比彈珠射傷,而且我喺幫佢急救嘅時候,見到佢嗰個眼罩,都唔係咁樣爛法嘅,我相信係我哋,離開咗之後,其他人加上去嘅,原因係想製造更多,社會矛盾及紛爭。我而家呼籲雙方都要冷靜剋制 ...
多謝你(妳)第一身企出來指証

你(妳)見開帖至今,都盡量保持中立,不會只附和就跳到總結!

亦轉載咗cable响該女人受傷時段片段,讓大家自行參考!

一網成擒

引用:
原帖由 johntt 於 2019-8-12 06:54 PM 發表
臥底一出就做嘢?呢啲唔知係未反恐特勤隊呢
傳話係飛虎隊,個個生面口

引用:
原帖由 高達野性的小腸 於 2019-8-12 10:01 PM 發表

而家條女爆眼單野
條女屋企人應該講個真相出來

各位,我係尋日喺尖沙咀協助處理嗰個隻眼被射傷嗰位女傷者嘅醫護人員。我唔想受到良心譴責,所以要同大家講,我見個女傷者嘅傷勢,傷得十分嚴重,而且彈珠仍然喺個眼角與鼻樑之間,相信係比彈珠射傷,而且我喺幫佢急救嘅時候,見到佢嗰個眼罩,都唔係咁樣爛法嘅,我相信係我哋,離開咗之後,其他人加上去嘅,原因係想製造更多,社會矛盾及紛爭。我而家呼籲雙方都要冷靜剋制 ...
應該報警同邀請彈義手協助調查!!!!

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2019-8-12 10:07 PM 發表

比現實更精彩!
天馬行空 毒果內容一般

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2019-8-12 06:24 PM 發表
其實反送中最初開始,一直不明白為何示威者要戴口罩????

怕畀人認出????
第一日反送中就係籍口攪事,你依家問佢地反送中係咩回事同佢地咩關係都未必答到你,只不過為左個幾千蚊日薪或者所謂嘅自由西。

引用:
原帖由 香水格格 於 2019-8-12 10:04 PM 發表
出臥底好合理!

邊個叫你組織差過明朝

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]