• 瀏覽: 39,459
  • 回覆: 328
  • 追帖: 2
+11
好事

引用:
原帖由 siuming1979 於 2019-8-12 06:52 PM 發表

佢地一開始已經想犯法
戴咗罩以為可[為所欲為]

引用:
原帖由 johntt 於 2019-8-12 06:54 PM 發表
臥底一出就做嘢?呢啲唔知係未反恐特勤隊呢
身形似[飛虎]

警方係時侯要認真做野了,黑衣警要出動捉人

引用:
原帖由 zhangan 於 2019-8-12 06:57 PM 發表

嗱,唔好講咁多,以後有人掟磚掟汽油彈暴徒,其他示威者一定要夾手夾腳捉住呢班臥底暴徒,先打鑊金然後再交俾警方,你話啱唔啱呢?
抽出壞份子

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2019-8-12 06:48 PM 發表

普通示威者應屬大多數
但到依家都係贊同暴徒行為就吾正常啦!

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2019-8-12 07:01 PM 發表
另外一提,希望那位眼部受傷的女示威者,不論佢背景,受什麼武器所傷,希望佢早日康復!!!!
孽隨心

哩班勇武曱甴怕人認得出,俾人捉到跪地求饒,正垃圾

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2019-8-12 06:24 PM 發表
「臥底收網」行動,部份過程响鏡頭前出現,其中令人感動一幕,可能被㩒响地下甩掉門牙那位,見佢不斷求饒,放下了「打甩門牙連血吞」那種情操!話哂都係後生仔。

昨日(11日)多區爆發警民衝突,至晚上防暴警察於軒尼斯道的拘捕行動中,有多名身穿黑衣、打扮與一般示威者無異的人士,協助拘捕及制伏示威者。據了解,昨日的示威衝擊中有近百人被捕,另外由於警方的最新評估,認為激烈示威形勢近日出現變化,最激進一群出動汽油 ...
電視見到幾個目標人物個樣,一句總結,吳芳好仁。

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2019-8-12 06:30 PM 發表

專重對「反送中示威者」不同稱呼!

傾向用「示威者」稱呼。
用「暴徒」會合理D,用「甲由」不太好,甲由佢地如果知道用來形容這樣東西肯定會憤怒!

鎖定勇武目標係好事!但又射盲個女仔!勁錯囉!

柒婆這件低級政棍,強推逃犯修訂條例失敗後的社會問題,
推諉及嫁禍示威人士,行為無恥及卑劣.

同時倚靠警隊做污糟邋遢事,勾結西環各大陸社團暴力打市民大開綠燈,

令到香港法治,人命安全,受到史無前例既破壞,為香港人添煩添亂的罪魁禍首.

理論上亞 sir要 攞埋佢地的對講機,了解下 頻道

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]