• 瀏覽: 39,493
  • 回覆: 328
  • 追帖: 2
+11
引用:
原帖由 四代火影 於 2019-8-12 10:56 PM 發表

真係好L好笑,醜醜豬
都唔想踩多腳,你唔犯人先,何來如此對待????!

應該成個氣油彈塞入暴徒口內引爆

經過昨晚發生警察拉人後先知,我地叫暴徒做曱甴是錯,又熘彈槍,又氣油彈,又成隊full gear team ,又有核心成員,開頭以為不懂世界嘅學生,原來全都訓練過,以後叫佢地HKTS,HK terrorist state,升呢。

經過昨晚發生警察拉人後先知,我地叫暴徒做曱甴是錯,又熘彈槍,又氣油彈,又成隊full gear team ,又有核心成員,開頭以為不懂世界嘅學生,原來全都訓練過,以後叫佢地HKTS,HK terrorist state,升呢。

打,就要打大佬,警察做得好好!

呢班撚樣勇條毛咩,剩係識人多蝦人小,差佬一衝過嚟就雞飛狗走

引用:
原帖由 MIDMO 於 2019-8-13 12:55 AM 發表
應該成個氣油彈塞入暴徒口內引爆
塞入C眼仲好

最無用既人

引用:
原帖由 樹界降臨 於 2019-8-12 07:34 PM 發表
鎖定勇武目標係好事!但又射盲個女仔!勁錯囉!
都未調查就下結論?

引用:
原帖由 stephenLui2015 於 2019-8-12 07:35 PM 發表
柒婆這件低級政棍,強推逃犯修訂條例失敗後的社會問題,
推諉及嫁禍示威人士,行為無恥及卑劣.

同時倚靠警隊做污糟邋遢事,勾結西環各大陸社團暴力打市民大開綠燈,
令到香港法治,人命安全,受到史無前例既破壞,為香港人添煩添亂的罪魁禍首.

...
四個字形容你:本末倒置

應該搵個機會好好教訓下集會支持嗰班垃圾。

引用:
原帖由 johntt 於 2019-8-12 09:38 PM 發表

現埸成棚差人有條友仲戇尻尻問人攞証件,晤知飛虎隊去剿匪係未掛齊証明文件嘅呢?😁
條仆街Tbb張+灝黃妓人渣!

小學教師都出黎做暴徒,捉左之後小啲學生俾你教壞

引用:
原帖由 montejo 於 2019-8-12 06:51 PM 發表

示威者係不用暴力
用暴力的叫暴徒
x2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]