• 瀏覽: 23,436
  • 回覆: 45
  • 追帖: 3
+24
轉自fb:

引文: 我係爆眼女義士個阿哥,想同大家講啲野

首先想多謝大家關心,希望你地將呢份憤怒暫時放下,因為我要講出真相。

傷勢方面:
我細妹右眼全紫 腫到雞蛋咁大
右眼眼頭至眼袋位有好長既傷口 爛哂
剛剛深夜縫左針

根據醫生所講,傷勢嚴重,中彈附近既骨(鼻骨、眉骨 暫時知既係咁多)都碎哂
做左緊急手術 扶骨勉強扶到 因為多碎骨都有困難
毀容就一定
跟住就暫時連我都未知情況如何
—————————————
暫時未有人上門
網上都有好多消息
所以其實好大機會係知我地係住邊
包括啲義士同狗
之所以未搵上門
100%因為怕以家拉人會民 憤 升 溫!
眾籌方面我地屋企的確有需要
但多謝大家既慷慨,我唔想連累大家
所以大家唔好被利用,被人呃錢
以下落嚟
我想講下佢發夢親口同我講既事發經過:

當時佢係尖沙咀狗屋外
係巴士站觀察緊狗既行動 無衝擊 無做任何攻擊性動作
而狗屋內都毫無動靜 連警告旗都無
佢同我講 當時佢喺巴士站內最少半個鐘 頭上有巴士站個蓋 唯一可以攻擊到佢既一定係水平既位置

當時佢咩都無做
但突然有一粒唔知咩物體 喺好遠 由彌敦道嗰邊飛過黎
佢反應唔切 中左眼 但佢肯定一定唔係啲狗開既 因為完全無開槍既聲
佢隨即倒地 流左好多血 口鼻都滲血
我細妹係一個好善良既人
612發夢幫左好多人
由一個後排幫人洗眼教人點走
由連出聲屌平時地鐵啲社會垃圾都唔敢
變成一個熱血企前線既勇士

佢只係一個愛香港既女仔
一個想保護自己屋企
一個內外都靚既女仔

但佢今次
係切切底底地被班所謂義士出賣咗
根本由一開始玩火 玩汽油彈
到玩丫叉 玩刀 尋晚仲有自製槍
根本係變曬質 同去殺人有咩分別

今日,係我細妹自作自受
同啲所謂義士一齊,根本佢地只係為左威
一有事根本唔會理人,第一時間走
留低啲女仔或者傻仔
然後又可以造新聞,搞文宣,屈啲狗

我細妹試過唔去發夢
但啲義士知道曬我地電話,地址,屋企人既資料
佢地恐嚇我細妹,如果唔出去,就禍及家人
但今日,我細妹已經無左未來,無左隻眼
雖然我都好憎啲狗,但我更憎啲曱甴
係,我係用曱甴形容佢地,因為佢地已經走火入魔
失去常理,無左人性

如果你都唔想成為下一個受害者
唔好再相信啲曱甴既說話,佢地屈人唔洗本

我同妹會過返正常生活,同呢班仆街割席

有冇link?

雖然吾太認同暴徒, 但上fb原文好似吾係咁

求原文fb link

??

又叫狗,又叫義士,呢個阿哥都唔知係人定畜生?

呀哥出post ..

引用:
原帖由 農場可愛的魚蛋 於 2019-8-12 02:59 PM 發表
轉自fb:

首先想多謝大家關心,希望你地將呢份憤怒暫時放下,因為我要講出真相。

傷勢方面:
剛剛深夜縫左針

根據醫生所講,傷勢嚴重,中彈附近既骨(鼻骨、眉骨 暫時知既係咁多)都碎哂
毀容就一定
跟住就 ...
唔好同仆街割席啦,不割席呀

鬼打鬼

轉載
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28436809

【尖沙嘴衝突】女黑衣人疑右眼中彈地上遍佈血漬被送上救護車

凶手?

黃曱甴 想嫁禍警方??

有圖有真相,自己睇

警方及醫護應盡快出來澄清
但布袋彈成個茶包咁,咁好難身到曱甴女咁傷喎

香港示威女子被自己暴徒同伴“豬隊友”擊中眼睛 視力嚴重受損
https://www.youtube.com/watch?v=Uu_-StstUqk&feature=youtu.be

烏克蘭 狙擊手 嫁禍 手法??

女事主哥哥講的真相

===================================
轉自fb:

傷勢方面:
剛剛深夜縫左針

毀容就一定
跟住就暫時連我都未知情況如何
暫時未有人上門
網上都有好多消息
所以其實好大機會係知我地係住邊
包括啲義士同狗
之所以未搵上門
100%因為怕以家拉人會民 憤 升 溫!
眾籌方面我地屋企的確有需要
但多謝大家既慷慨,我唔想連累大家
所以大家唔好被利用,被人呃錢
以下落嚟
我想講下佢發夢親口同我講既事發經過:

當時佢係尖沙咀狗屋外
係巴士站觀察緊狗既行動 無衝擊 無做任何攻擊性動作
而狗屋內都毫無動靜 連警告旗都無
佢同我講 當時佢喺巴士站內最少半個鐘 頭上有巴士站個蓋 唯一可以攻擊到佢既一定係水平既位置

當時佢咩都無做
但突然有一粒唔知咩物體 喺好遠 由彌敦道嗰邊飛過黎
佢反應唔切 中左眼 但佢肯定一定唔係啲狗開既 因為完全無開槍既聲
佢隨即倒地 流左好多血 口鼻都滲血
我細妹係一個好善良既人
612發夢幫左好多人
由一個後排幫人洗眼教人點走
由連出聲屌平時地鐵啲社會垃圾都唔敢
變成一個熱血企前線既勇士

佢只係一個愛香港既女仔
一個想保護自己屋企
一個內外都靚既女仔

但佢今次
係切切底底地被班所謂義士出賣咗
根本由一開始玩火 玩汽油彈
到玩丫叉 玩刀 尋晚仲有自製槍
根本變曬質 同去殺人有咩分別

今天,係我細妹自作自受
同啲所謂義士一齊,根本佢地只係為左威
一有事根本唔會理人,第一時間走
留低啲女仔或者傻仔
然後又可以造新聞,搞文宣,屈啲狗

我細妹試過唔去發夢
但啲義士知道曬我地電話,地址,屋企人既資料
佢地恐嚇我細妹,如果唔出去,就禍及家人
但今天,我細妹已經無左未來,無左隻眼
雖然我都好憎啲狗,但我更憎啲曱甴
係,我係用曱甴形容佢地,因為佢地已經走火入魔
失去常理,無左人性

如果你都唔想成為下一個受害者
唔好再相信啲曱甴既說話,佢地屈人唔洗本

我同妹會過返正常生活,同呢班仆街割席
===================================

kdgalkjgdalkgjdl.jpg(80.94 KB)2019-8-12 03:23 PM

================================

美國目的??
想中國死, 利用漢奸 和 香港的傻仔...

睇返有線報導, 開大聲D 去到 4:00開始, 唔好聽主講果個, 聽側邊其他記者講:"呢度同警署隔左個燈箱, 咪豬隊友囉, 係囉, 豬隊友囉".
https://www.facebook.com/watch/?v=1671750572961632

咦!點解係阿哥既
我係FB明明見到係佢大姨媽

阿哥哥有無玩兄妹戀?亂倫咁啊?

終於真相大白了!

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2019-8-12 03:45 PM 發表
轉載
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28436809

【尖沙嘴衝突】女黑衣人疑右眼中彈地上遍佈血漬被送上救護車

https://cdn.discuss.com.hk/t/455627/f/800x0/https://cdn.hk01.com/media/images/3147633/org/fa41fcc20ffffd4 ...
呢條粉腸今次走佬都唔掂!

恭喜晒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]