【逆權運動】網民發起全球登報8.11戰爭罪行 兩小時眾籌逾1500萬

本主題由 motivation 於 2019-8-12 03:02 PM 移動
熱賣及精選
唔該有D常識啦,乜野係戰爭定義呀?戰爭罪行包括乜野呀?
唔識就睇多D書,或者上網搵資料睇下啦。

定係班暴徒承認自己係發動戰爭?
如果係戰爭就出解放軍唔使手軟喇。

又籌款,明晒

射催淚彈入地鐵已構成戰爭罪行, 強烈要求聯合國介入

引用:
原帖由 sinchau 於 2019-8-12 02:07 PM 發表

唔該有D常識啦,乜野係戰爭定義呀?戰爭罪行包括乜野呀?
唔識就睇多D書,或者上網搵資料睇下啦。

定係班暴徒承認自己係發動戰爭?
如果係戰爭就出解放軍唔使手軟喇。 ...
咪又係漂白資助行動,所以唔洗常識的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BNO實太cheap 於 2019-8-12 02:02 PM 發表

喺西方國家唱衰臭串中共中央及其賤畜黨羽,已成廣大香港人民共識

網上討論區有網民發起8月17日在全球登報反擊8.11警察犯下的戰爭罪行,暫定目標眾籌100萬美金(約780萬港元),活動發起不足兩小時已迅速達標,目前已眾籌近200萬美元(約1,560萬港元)。

這次發起眾籌的網民自稱是上次G20發起「Stand with Hong Kong at G20」的團隊,他們在簡介指出 ...
一國一制下嘅香港一定多人選擇移民逃離貪污腐敗黑金隻手遮天無法可依政權⋯⋯⋯

黑金就黑金啦, 扮眾籌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-8-12 02:10 PM 發表

射催淚彈入地鐵已構成戰爭罪行, 強烈要求聯合國介入
不如搵十幾年前套高達00武力介入好過啦,仲搵乜鬼UN呀

SCANDAL結成10周年記念ライブ

回覆 引用 TOP

暴徒,你懂的!以美國標準,香港警察太溫柔了,全力支持再加強力度打擊暴徒!

黑金

回覆 引用 TOP

有撚用咩..  成日話搵鬼佬, 鬼佬返晒大陸cap水啦, on9仔

https://www.youtube.com/watch?v=VWT9Ap1en4w
唔駛下世, 而家都已經唔係一個人 =>https://youtu.be/Gt1ML4M5xnc?t=82

回覆 引用 TOP

登報俾暴徒出糧重好了😏

回覆 引用 TOP

洗錢大法

會唔會好似慈善機構籌款咁, 登番D捐款者名單出嚟呀 

為咗與咸魚有別, 有志脹人仕將夢想無限放大

不過, 由於分唔清書本同屎片, 結果, 佢哋變得不如一舊叉燒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ming1208 於 2019-8-12 02:14 PM 發表

洗錢大法
1. 係自編自導自演

2. 網上叫價,我而家話捐1000億都得啦,反正連捐款戶口都冇,純齋吹

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。