• 瀏覽: 9,677
  • 回覆: 118
+7
https://youtu.be/MGtgLbUj9PQ

怒斥黃絲廢青阻返工 市民憤怒了   市民:口講民主 又唔見你問吓我

引用:
原帖由 BNO實太cheap 於 2019-8-12 02:02 PM 發表
喺西方國家唱衰臭串中共中央及其賤畜黨羽,已成廣大香港人民共識

網上討論區有網民發起8月17日在全球登報反擊8.11警察犯下的戰爭罪行,暫定目標眾籌100萬美金(約780萬港元),活動發起不足兩小時已迅速達標,目前已眾籌近200萬美元(約1,560萬港元)。

這次發起眾籌的網民自稱是上次G20發起「Stand with Hong Kong at G20」的團隊,他們在簡介指出 ...
騙錢新套路   你這個人啊   要點臉吧  你父母死的早是嗎?這么明顯的謊話也敢拿出來    只有腦殘才會上你的當

支持警察嚴正執法

引用:
原帖由 BNO實太cheap 於 2019-8-12 02:02 PM 發表
喺西方國家唱衰臭串中共中央及其賤畜黨羽,已成廣大香港人民共識

網上討論區有網民發起8月17日在全球登報反擊8.11警察犯下的戰爭罪行,暫定目標眾籌100萬美金(約780萬港元),活動發起不足兩小時已迅速達標,目前已眾籌近200萬美元(約1,560萬港元)。

這次發起眾籌的網民自稱是上次G20發起「Stand with Hong Kong at G20」的團隊,他們在簡介指出 ...
廉處咖啡畀班廢青,果然有金主支持

引用:
原帖由 iammacdonald 於 2019-8-12 02:26 PM 發表
中共唔洗唱衰都全球已知佢衰架啦
暴徒唔洗漂白,香港人都有眼睇到架拉..只有黃人黑衣是心盲扮眼盲.

扮野幫蘋果籌期?

到最後啲錢點呀?!

收錢賣港賣國,下場一定慘

d錢會落邊個袋都未知

又有得掠水!正!搞多次,D傻仔的錢好搵

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-8-12 02:10 PM 發表
射催淚彈入地鐵已構成戰爭罪行, 強烈要求聯合國介入
你老豆响你老母入面發射生咗個低能仔就夠係戰爭罪行啦,仆街仔 !

又籌啦!笑鬼死人

引用:
原帖由 iammacdonald 於 2019-8-12 02:26 PM 發表
中共唔洗唱衰都全球已知佢衰架啦
係囉,但又爭住死入去做生意喎?點解呢?咁得意嘅?屌 !

黑金真係不可思議

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]