• 瀏覽: 12,011
  • 回覆: 65
+7
轉載: 我係爆眼女義士個妹,想同大家講啲野

首先想多謝大家關心,希望你地將呢份憤怒,帶去今日和你飛要做既事身上 塞爆香城機場

傷勢方面:
我家姐右眼全紫 腫到雞蛋咁大 
右眼眼頭至眼袋位有好長既傷口 爛哂 
剛剛深夜縫左針

根據醫生所講,傷勢嚴重,中彈附近既骨(鼻骨、眉骨 暫時知既係咁多)都碎哂
做左緊急手術 扶骨勉強扶到 因為多碎骨都有困難
毀容就一定
跟住就暫時連我都未知情況如何
—————————————
暫時未有狗上門 
網上都有好多消息
所以其實好大機會狗係知我地係邊
之所以未搵上門
100%因為怕以家拉人會民 憤 升 溫!
眾籌方面我地屋企的確有需要
好多謝大家既慷慨
詳情再向大家報告
以下落嚟
我想講下佢發夢親口同我講既事發經過:

當時佢係尖沙咀警署外
係巴士站觀察緊狗既行動 無衝擊 無做任何攻擊性動作

佢同我講 只係伸個頭係巴士站廣告版之間既空隙望出去 

就有個防暴定唔知速龍係近距離
只有8-10米既距離下
開左槍 中左眼 
隨即倒地 流左好多血 口鼻都滲血
我家姐係一個好善良既人
612發夢幫左好多人 
由一個後排幫人洗眼教人點走
由連出聲屌平時地鐵啲社會垃圾都唔敢
變成一個熱血企前線既勇士

佢只係一個愛香港既女仔
一個想保護自己屋企
維護人性人權
為自由而戰
一個內外都靚既女仔

黑警 你地會有報應 
惡有惡報 若然不報 時晨未到
狗共港府殺人償命
係呢一刻仲覺得唔關自己事?

當你今天蒙蔽雙眼 
明天維穩之火會燒到你身邊
硬生生剝奪你所有自由

你今天可以為這個為自由而戰的女生走出來嗎?
你今天可以為這個家走出來嗎?

和理非 和你飛 
今日1點 著好裝備 香城機場見

見唔見隻眼一直都向度

附件

IMG_20190812_122404.jpg(64.94 KB)

俾硬物打中鼻,唔一定係布袋彈,咩都得,石頭、鋼珠等

昨日full gear,
唔好扮野.

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-8-12 12:22 PM 發表
轉載: 我係爆眼女義士個妹,想同大家講啲野

我家姐係一個好善良既人
612發夢幫左好多人
由一個後排幫人洗眼教人點走
由連出聲屌平時地鐵啲社會垃圾都唔敢
變成一個熱血企前線既勇士
可悲呀,變成一隻曱甴.

係咪勞資糾紛?畀自己友掟嘢掟到爆缸……

一個full gear 既好善良曱甴 .ok ?

著到咁,唔會系去行街掛,就算系都系抵L死!

不如咁講,不論什麼色,其實已經人人受傷了,是否關心一下呢,為何要爭取?責任在那?我只是想不再見到有人受傷,亦明白政見人人不同,但暴力就一定錯

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-8-12 12:22 PM 發表
轉載: 我係爆眼女義士個妹,想同大家講啲野

首先想多謝大家關心,希望你地將呢份憤怒,帶去今日和你飛要做既事身上 塞爆香城機場

傷勢方面:
我家姐右眼全紫 腫到雞蛋咁大 
右眼眼頭至眼袋位有好長既傷口 爛哂 
剛剛深夜縫左針

根據醫生所講,傷勢嚴重,中彈附近既骨(鼻骨、眉骨 暫時知既係咁多)都碎哂
做左緊急手術 扶骨勉強扶到 因為多碎骨都有困難 ...
呢D咪愚智囉 見到清場都唔走,有得分。美國佬都唔知炸死幾多平民。平民走唔到,你有腳又走唔到

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-8-12 12:47 發表

呢D咪愚智囉 見到清場都唔走,有得分。美國佬都唔知炸死幾多平民。平民走唔到,你有腳又走唔到
明顯條女就係做緊指揮/天文台呢類角色

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-8-12 12:25 PM 發表
見唔見隻眼一直都向度
你係度講乜都得啦,要有人信先得架

呢個暴徒拉咗未

甘搵日再上街。。。黎次堅爆雙眼

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]