[本港新聞評論] 被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你

被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你 E-mail 此主題給朋友

被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你

即時新聞港聞
選擇分類 
有冇c hing有片影衰晒d義士,門牙姐,人地為佐吾知咩原因,隻眼冇撚佐tim
【逃犯條例】被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你
2019-08-12 10:54 文字大小

修訂《逃犯條例》風波持續,有示威者昨晚到銅鑼灣崇光百貨對開堵路,警方到場驅散並拘捕多人。期間一名男子被多名身穿黑衣的人士及警員壓制在地上,他倒在血泊中,口部不斷流血,哭喊著「對唔住」。

根據港大學生會學苑拍攝的一段影片可見,當時一名示威者被數名身穿黑衣的男子以及警員,合力壓在地下,他臉部及口部流血,哭喊著「對唔住」、「我知道啦」、「我已經畀你拉咗」、「我門牙都甩埋喇!唔好撳喇我求下你!」他其後被警方直接帶走。

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1565499/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B-%E8%A2%AB%E5%A3%93%E5%9C%B0%E5%88%B6%E6%9C%8D%E6%BB%BF%E5%8F%A3%E9%AE%AE%E8%A1%80-%E7%A4%BA%E5%A8%81%E8%80%85%E9%96%80%E7%89%99%E6%96%B7%E8%A3%82-%E5%94%94%E5%A5%BD%E6%92%B3%E5%96%87%E6%88%91%E6%B1%82%E4%B8%8B%E4%BD%A0

熱賣及精選
衝擊以為好好玩,你估War game咩!「得得得,死左,唔好再射」就無事,
做暴徒係要付出痛苦既代價

掟磚掟得咁開心

我都求下你地唔好搞事比人拉咗最終自己受晒

大美甘南川北分享遊記 -
http://user.qzone.qq.com/438087479/photo#!app=4&via=QZ.HashRefresh

回覆 引用 TOP

畫面看確實可憐,再想想他們到處搗亂打人以多欺少,不可憐了

行得這條路 你就預左啦

扑人架車  打人一身  四處放火
人地無欠你架  唔係一句 對唔住
就可當無數
齊上齊落 的兄弟呢   最後咩走鳩曬

講得對唔住就即係自己錯啦,抵你啦

自作自受

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-8-12 11:36 AM 發表

掟磚掟得咁開心
警察叫你唔衝你咪又係照衝

成功同隻門牙攬炒了

废物,搞革命这点小事就哭爹喊娘了  

愿我有生之年,得见您君临天下。
證明搞恐怖襲擊同暴動唔係請客食飯咁簡單  

香港 1997 ~ 2007(特區十年史)

香港核心價值︰
炒賣、輸打贏要、憎人富貴厭人貧、事事諉過於人、自私、雙重標準

回覆 引用 TOP

家陣被拘捕,使唔使coffee or tea 招呼佢 ?  

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-8-12 11:33 AM 發表

被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你

即時新聞港聞
選擇分類 
有冇c hing有片影衰晒d義士,門牙姐,人地為佐吾知咩原因,隻眼冇撚佐tim
【逃犯條例】被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你
2019-08-12 10:54 文字大小

修訂《逃犯條例》風波持續,有示威者昨晚到銅鑼灣崇光百貨對開堵路,警方到場驅散並拘捕多人。期間一 ...
黑衣打人

外傭居港權    莊豐源案    港珠澳大橋司法覆核
收黎金主美元黑金     我是不會忘記的     

76仁 人76,搞到香港一鑊粥,賣港引菲媚老美,九月九日要你仆。
又要威又怕痕又怕痛
返屋企飲奶啦
早排唔係以為好掂嘅咩

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。