• 瀏覽: 93,172
  • 回覆: 908
  • 追帖: 3
+99
革命者係唔會求饒既

唔係點光復香港呀

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-8-12 11:33 AM 發表
被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你

即時新聞港聞
選擇分類 
有冇c hing有片影衰晒d義士,門牙姐,人地為佐吾知咩原因,隻眼冇撚佐tim
【逃犯條例】被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你
2019-08-12 10:54 文字大小

修訂《逃犯條例》風波持續,有示威者昨晚到銅鑼灣崇光百貨對開堵路,警方到場驅散並拘捕多人。期間一 ...
始作俑者777中聯辦為求按時交差升官發財出最後一招⋯⋯⋯香港公安混入和平守法香港人煽動群眾情緒搞暴動兼儘拉香港人交功課⋯⋯⋯據聞所有被捕人士唔會經香港法院審理全部直接送晒大媽區接受國教勞役⋯⋯⋯一國一制正式啟動⋯⋯⋯

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-8-12 11:33 AM 發表

即時新聞港聞
選擇分類 
有冇c hing有片影衰晒d義士,門牙姐,人地為佐吾知咩原因,隻眼冇撚佐tim
【逃犯條例】被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你
2019-08-12 10:54 文字大小

修訂《逃犯條例》風波持續,有示威者昨晚到銅鑼灣崇光百貨對開堵路,警方到場驅散並拘捕多人。期間一 ...
對罪犯,絶不手軟,支持警方嚴正執法

引用:
原帖由 一星級會員 於 2019-8-12 12:01 PM 發表
個示威者都跪地求饒啦!點解班警察仲可以咁冷血㗎??
反正班暴徒既行為唔死都冇用, 冇打死佢哋都算積陰德了

求饒都勇武過人

西水要睇多啲,分到黑色白色唔係咁易 🤭

https://youtu.be/k7v9EQ7FZW4

而家過關會抽樣check手機 !! 

驚北面被圈養嘅豬 & 籠中鳥 知道外面嘅消息

😎👍

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2019-8-12 11:43 AM 發表
行得這條路 你就預左啦

扑人架車  打人一身  四處放火
人地無欠你架  唔係一句 對唔住
就可當無數
齊上齊落 的兄弟呢   最後咩走鳩曬 ...

引用:

即時新聞港聞
選擇分類
2019-08-12 10:54 文字大小

早知今日....

暴徒,你懂的!以美國標準,香港警察太溫柔了,全力支持再加強力度打擊暴徒!

已沒有義務律師,全部要收天價

引用:
原帖由 giraffe2 於 2019-8-12 02:14 PM 發表
對付暴徒用非常手段是正確,更何況暴力不繼升級,你看,暴徒大肆破壞立法會大樓就是要警方吸取教訓,不能再面對著歪理而手軟。

警察又被打公物被破壞都無人被拉,以至暴力襲警和破壞都變成合理化了。

以至今天的暴力行為局面,警隊真的不能再軟弱,,再不強硬對付,暴力只會變本加厲,你看,圍警署,破壞警車及公物,佢地覺得暴力可解決問題也不須承擔後果,警隊今天真的要強硬手段對付任何違法行為,才不辜負市民對 ...
幾Friend 🤭🤭🤭

附件

201908112133239330.jpg(93.73 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]