• 瀏覽: 93,177
  • 回覆: 908
  • 追帖: 3
+99
光復香港,時代曱命

得到應得既回報

引用:
原帖由 aded 於 2019-8-12 11:40 AM 發表
畫面看確實可憐,再想想他們到處搗亂打人以多欺少,不可憐了
最可恨可憎係後面班反對派政黨畜牲政棍

引用:
原帖由 Felizmorra 於 12/8/2019 13:19 發表
警察拉人都暴力過人
人地已經無曬反抗能力仲要壓實人
佢係先反抗逃走、失敗才會俾人壓實、若果佢乖乖地企定定痞低伸出雙手係冇人會壓實佢啊

人渣涼瓜杰動口,你班靚動手,係咪On9。落得咁嘅收場,教協、偽民主人士正賤人😤

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-8-12 11:33 AM 發表
被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你

即時新聞港聞
選擇分類
有冇c hing有片影衰晒d義士,門牙姐,人地為佐吾知咩原因,隻眼冇撚佐tim
【逃犯條例】被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你
2019-08-12 10:54 文字大小

修訂《逃犯條例》風波持續,有示威者昨晚到銅鑼灣崇光百貨對開堵路,警方到場驅散並拘捕多人。期間一 ...
真係冇能用!搞革命就要犧牲啦!小小傷算嘜呀!戰死左還有碑!係烈士!

希望暴徒意識到錢5係萬能,買5到斷咗嘅牙根。

support Police

求仁得仁!又何怨?
都係嗰句!坐完10碌8碌出黎,記得做番個好人!

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-8-12 11:33 AM 發表
被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你

即時新聞港聞
選擇分類 
有冇c hing有片影衰晒d義士,門牙姐,人地為佐吾知咩原因,隻眼冇撚佐tim
【逃犯條例】被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你
2019-08-12 10:54 文字大小

修訂《逃犯條例》風波持續,有示威者昨晚到銅鑼灣崇光百貨對開堵路,警方到場驅散並拘捕多人。期間一名男子被多名身穿黑衣 ...
做錯左咁多野又扮死狗

搞革命無預流血,無預死?香港現代革命,笑Q死!

市民警察夠求你班友停止暴亂啦, 有冇停呀?

引用:
原帖由 偉杰 於 2019-8-12 01:41 PM 發表

真係冇能用!搞革命就要犧牲啦!小小傷算嘜呀!戰死左還有碑!係烈士!
班乳臭未乾嘅小朋友
只知革命一詞,郤不知革命係何物

有請小鳳姐

時代革命字面都顯示係要命架,儍仔

未死咪算好囉,10年响監獄思考下啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]