• 瀏覽: 93,155
  • 回覆: 908
  • 追帖: 3
+99
我睇片呢條仆街見到兩個當便衣撳住一個暴徒時,佢逃跑經過就用硬物死命打便衣個頭兩下,可能打唔正,其他警察追上他把他撳在地上,他不斷掙扎。抵L死,好希望警察可以兜頭仆番佢兩嘢。

崩牙呂布

香討變左傻柒樂園。。

推番上去先,等多啲人認識你呢條打靶

事後收$重開心

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2019-8-12 11:49 AM 發表

黑衣打人
邊個話黑衣唔打得人㗎?應該係黑衣隨時都可以打人。

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-8-12 11:33 AM 發表
被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你

即時新聞港聞
選擇分類 
有冇c hing有片影衰晒d義士,門牙姐,人地為佐吾知咩原因,隻眼冇撚佐tim
【逃犯條例】被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你
2019-08-12 10:54 文字大小

修訂《逃犯條例》風波持續,有示威者昨晚到銅鑼灣崇光百貨對開堵路,警方到場驅散並拘捕多人。期間一 ...
唔使死佢都汁到啦 我嫌佢俾人打得太細力

成班柒頭幾十人兇9人果時又唔捻下人地幾可憐

傻仔

抵死

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-8-12 11:33 AM 發表
被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你

即時新聞港聞
選擇分類 
有冇c hing有片影衰晒d義士,門牙姐,人地為佐吾知咩原因,隻眼冇撚佐tim
【逃犯條例】被壓地制服滿口鮮血 示威者門牙斷裂:唔好撳喇我求下你
2019-08-12 10:54 文字大小

修訂《逃犯條例》風波持續,有示威者昨晚到銅鑼灣崇光百貨對開堵路,警方到場驅散並拘捕多人。期間一 ...
呢條暴徒暴力搶犯在先,罪有應得。黃媒剪剩被壓犯滿口鮮血作為狂插亞Sir 過份武力之用。

呢條友都喺跟大隊做野,無諗過會被制服,香港都喺少爺兵,

報應

可憐之人必有可恨之處。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]