雖然拘捕行動會加快,但係班垃圾肯定會將暴徒過往做過罪行嫁禍比警察,
以香港人既愚蠢智商,又會有唔少人會信
今次香港真係完喇,屌你老味邊L個諗呢條屎橋出黎架?

被引用(35)
沉默大多數市民都信任警察,香港靠晒佢哋喇,嫁禍唔到㗎。無論咩方式捉到暴徒就好喇

而家咪幾好,等你班曱甴疑心生暗鬼,出嚟亂都唔知邊個係鬼,好玩😅

班暴徒一早俾人洗左腦,就算冇呢件事都黑警前黑警後啦,警方已經冇野輸
如果唔出無間道,點樣可以快速將暴徒一網打盡
而家咁仲好,暴徒唔知邊個係無間道,疑神疑鬼,慢慢會淆底唔敢再出嚟

死返連登啦!一路好走, 唔送!

唔係嫁禍。
真係有合理懷疑。
甩埋暴動罪都唔奇。

有無臥底都會嫁禍警察,有分別嗎?

日後抗爭時,小心總有黑警在左近。這招跟黑衣人扮街坊學, 黑衣扮街坊叫囂, 警察扮暴徒捉暴徒。 大家各有各做, 即係跑步咁,大家都一齊跑步,有咩好嘈?

世界真虛假兄

1. 其實唔係臥底

2. 睇成個過程,其實應係當班黑衣暴徒入哂地錢站,根據以往記錄,班黑衣暴徒會一齊去另一個站,為咗要跟蹤班黑衣暴徒去邊個站出,以作欄截,嗰陣先至派便衣警員入去跟蹤,並通知地面嘅軍裝警員黑衣暴徒出邊個站,咁係合情合理合法嘅跟蹤,呢種跟蹤方式,全世界任何先進嘅國家地區都一直沿用緊,完全唔係臥底

3. 你放心,警方所有行動都有哂事前、當時、事後嘅記錄,他日上到法庭亦必向法官呈上佐證

4. 臥底係直情派個別警員長年累月混入對方嘅集團,每日都有寫報告,亦只向一個上司交待,其他所有警員、包括任何職級嘅警員都唔會知,而且臥底係唔會當住公眾及傳媒面前協助軍裝執法,以保障自己身份

而今次並唔係係長年累月混入對方嘅集團,又唔係只向一個上司交待,知會哂成隊警員,又當住公眾及傳媒面前協助軍裝執法,當然唔係臥底啦,而只係全世界任何先進嘅國家地區都一直沿用緊嘅便衣跟蹤

這條應該係非常好橋,搞到班曱甴都唔知信唔信企响佢隔離嗰隻曱甴好

你可能冇聽過呢兩句,唔理黑貓定白貓,捉到老鼠就好貓,昨晚係警方大勝一場,雖然我唔喜歡用大勝呢個字眼,曱甴唔想反肚收場,趁早收手啦。

無....無間道?如何拉到...核心懦夫暴徒?
早啲拉咗班....領頭羊!少啲迷途羔羊受靶!
有道....擒賊先擒王!打蛇打七寸!否則嗰
啲...領頭羊搵大錢,零風險!再講佢哋咪
做緊同一樣嘢!黑衣換白衫,

附件

888.jpg(111.31 KB)

yy.jpg(195.68 KB)

55.jpg(172.05 KB)

524.png(770.27 KB)

我覺得係好正路同做得好好。智商低既人唔使理亦都冇得理,如果人人智商正常就唔會今日咁。

是國際標準!!!