• 瀏覽: 72,716
  • 回覆: 893
  • 追帖: 2
+62
民權觀察請講解一下鏹水彈汽油彈掟磚堵路等等嘅危險性先

引用:
原帖由 方癸燊 於 2019-8-12 09:07 AM 發表
有無人譴責示威者,係都要揀地鐵站,想借無辜巿民做擋箭牌。
暴徒選擇地點專揀市民掩護,扮受害人

引用:
原帖由 evayim2017 於 2019-8-12 08:35 AM 發表

食屎啦,用埋氣油彈同槍,仲要人同你用最低武力。
其實如果用實彈。。。射手腳應該先係最低武力。

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-8-12 09:02 AM 發表
暴徒最低武力用汽油彈
如果食中曬。。監生燒死幾件。。。

成班狗乸生!死兩個當一雙!

班wc又想洗版洗腦!

人渣團體,乞衣打人迫人罷工破壞社會晤見出聲

出解放軍日子不遠了

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-8-12 08:40 AM 發表
黑警已經癲左, 今次呢單一定要推上國際, 睇下港警幾醜陋
暴徒真係抵鳩死,盲得一個太少啦

你老母嗅西,兵荒馬亂你講人權。

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-8-12 08:40 AM 發表
黑警已經癲左, 今次呢單一定要推上國際, 睇下港警幾醜陋
你班扑街暴徒醜陋啲咯

屌!

引用:
原帖由 yu2013 於 2019-8-12 08:37 AM 發表
昂9夾痴L綫!一千米先准射好冇?
大埔班暴徒敗走後,我喺個大型商場連接天橋度見到有暴徒攞激光筆對住遠遠地警察係咁射,用望遠鏡去定位射邊度架
呢班人應該全部拘捕
而且列激光筆為要登記才可購買
呢班人今日咁樣射警察,他朝悶悶地就攞普通市民嚟「玩」

反正呢班仆街睇所有邪教徒以外嘅人都係奴
奴隸無人權,點對佢地都得
而只要一有一個邪教徒發起「收奴」行動,佢地全部都會協助
唔夠打時被追問點解唔管佢地嘅人,佢地會答「修行人嘅事佢地唔過問」
唔過問又協助!?屌佢地班仆街老母,老豆做賊老母做雞嘅才生得出咁嘅垃圾
地底泥中嘅地底泥
全部應該處一決

人權組織=暴徒組織

地鐵如見大批黑衣人入閘,應該不停該站,或沿途不停站,直去警方指定車站月台,警察相應在每個車門兩旁部署,檢查身份証作安檢,以減低暴徒利用港鐵到處流竄速度及範圍。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]