• 瀏覽: 72,714
  • 回覆: 893
  • 追帖: 2
+62
黑衣示威者搭港鐵無比錢又見你班港鐵高層企出嚟鬧

暴徒已經掟緊汽油彈,弓箭,強力丫叉,甚至有出現過槍狀武器。

係咪要警察綁起雙手任暴徒打?

強烈建議警方改用實彈還擊就真

引用:
原帖由 hero4481 於 2019-8-12 09:20 AM 發表
班wc又想洗版洗腦!
即刻搬晒堆人權出哩擋,班暴徙兩個月來做過乜?你同我講人權?

引用:
原帖由 方癸燊 於 2019-8-12 09:05 AM 發表
人權組織有無咩指引俾示威者呀
黑衣在多個港鐵站內,隨意噴粉狀滅火器,無辜平民被迫吸入,近來空氣質量已差,隨時令哮喘病人發作

食L屎啦明報!

白痴毒媒!企喺度被你掟氣油蛋好唔好?

同國際比最底了

自己睇

附件

IMG-20190811-WA0229.jpg(84.07 KB)

引用:
原帖由 tedtedfung 於 2019-8-12 09:27 AM 發表

事實上係甘,但暴徒當遊戲甘玩無視法律。甘點解警方唔因應佢地需求同佢地玩下。起初有訴求我都讚成。去到今時今日都唔知為咩。
圍警署,掟汽油彈,縱火,堵路已經同反送中全冇關係

今次警察good job

support 阿Sir 

引用:
原帖由 Aasia 於 2019-8-12 08:33 發表
【明報專訊】昨日的深水埗及銅鑼灣反修例示威,演變為多區快閃圍堵行動,警方改變佈防與示威者對峙策略,驅散之餘大舉武力拘人:在港鐵葵芳站,有警員向閘內示威者發射催淚彈及橡膠子彈;在太古站,有防暴警察在約兩米內向示威者連續開槍發射胡椒彈;在銅鑼灣,有無戴委任證、黑衣裝扮的疑似警察,在示威者人群中現身拘人(見另稿)。昨日多名示威者頭破血流,亦有一名警員被燒傷。人權團體強烈譴責警方室內發射催淚彈,稱是極度危 ...
射得好, 要繼續射 !

引用:
原帖由 Aasia 於 2019-8-12 08:33 AM 發表
【明報專訊】昨日的深水埗及銅鑼灣反修例示威,演變為多區快閃圍堵行動,警方改變佈防與示威者對峙策略,驅散之餘大舉武力拘人:在港鐵葵芳站,有警員向閘內示威者發射催淚彈及橡膠子彈;在太古站,有防暴警察在約兩米內向示威者連續開槍發射胡椒彈;在銅鑼灣,有無戴委任證、黑衣裝扮的疑似警察,在示威者人群中現身拘人(見另稿)。昨日多名示威者頭破血流,亦有一名警員被燒傷。人權團體強烈譴責警方室內發射催淚彈,稱是極度危 ...
再食屎啦,呢D所謂和平遊行,又放火,打人,系迫警察追你班仆街

引用:
原帖由 jiao886 於 2019-8-12 09:42 AM 發表
同國際比最底了
比國際恥笑,警察只用D係小學生武力打暴徙

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]