• 瀏覽: 2,862
  • 回覆: 29
之前有人話唔相信一國兩制嘅人可以移民,咁而家有人不滿香港咁亂,又有外國勢力入侵,對香港咁多不滿又要留係香港阻住地球轉,呢班人點解又唔移民去廣州,咁雙重標準

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?
要求香港政府,俾人組織民兵,香港居民眾志成城,一齊打暴徒!

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-8-12 08:31 AM 發表
要求香港政府,俾人組織民兵,香港居民眾志成城,一齊打暴徒!
全中國有14億暴民,拉晒佢哋先啦!

去廣州唔使民架,小你老母,唔通由中國去中國都移民咩?打爆埋左眼呀,小心

等你整到香變返做漁村,你估唔會。宜家都已經好多去咗大陸長住。

我哋移咗去廣州咪益咗啲港獨狗。
緊係唔得啦!
一於同啲港獨狗鬥長命。

暴佬成日話政府暴政,警察暴力,點解又唔移民去外國

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2019-8-12 12:16 PM 發表
去廣州唔使民架,小你老母,唔通由中國去中國都移民咩?打爆埋左眼呀,小心
咁你咪直接行路上廣州定居住爛尾樓囉,好行夾唔信

引用:
原帖由 正字 於 2019-8-12 12:19 PM 發表
等你整到香變返做漁村,你估唔會。宜家都已經好多去咗大陸長住。
你去埋一份,以後唔好返香港

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-8-12 12:21 PM 發表

將暴徒畜生送去新疆訓練營,香港就安全。
香港有愛國人士想安全都幾難,唯有靠英國,美國政府黎支持香港人爭取人權,保障香港人優質生活

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-8-12 12:23 PM 發表

香港咪中國地方囉!
你老豆老母冇同你講佢同你都係大圈仔咩?
香港而家實際上已經被美國,台灣控制,市民鐘意封路就封路,遊行就遊行

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-8-12 12:23 PM 發表
我哋移咗去廣州咪益咗啲港獨狗。
緊係唔得啦!
一於同啲港獨狗鬥長命。
廣州一樣好多支持港獨人士架,你去廣州同佢哋鬥到夠啦,香港唔歡迎你,請你移民去廣州

引用:
原帖由 stern 於 2019-8-12 12:25 PM 發表
暴佬成日話政府暴政,警察暴力,點解又唔移民去外國
暴徒移咗民邊可以日日出黎示威遊行消磨時間

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]